4. apríla 2020

Recenzia | Lanvin parfumovaná voda Éclat d'Arpège

recenzia lanvin eclat

Ahojte!
Vitajte opäť na mojom blogu! Dúfam, že sa máte všetci dobre, že ste v poriadku a hlavne zdraví! Dnešný článok by som chcela venovať recenzii známemu parfému Éclat d'Arpège značky Lanvin.

lanvin parfem recenzia

Vraví sa, že podvedome siahame po tom, čo je nám podobné a čo nás charakterizuje. Také boli vždy aj výbery mojich vôní. Orientujem sa skôr na kvetinové či ovocné vône, ale mám rada aj čistotu a sviežosť vôní, ktoré sa rozkladajú na kvetinovom základe. Evokuje to vo mne jemnosť a romantiku a presne taká niekedy viem byť. Človek, ktorý sníva s otvorenými očami. Presne takto na mňa pôsobí aj parfumovaná voda Éclat d'Arpège, ktorá krásne vyzdvihuje aj moju ženskosť  a zároveň aj zvyšuje sebavedomie. Presne taká mi príde aj idea vône samotnej. Je to akási oslava lásky, či už k sebe samej, k životu, zapálenie pre činnosť, ktorej sa venujete. Vôňa je iskrivá, podmanivá, prebúdza vo vás eufóriu, nadšenie, ľahkosť bytia. Je naozaj skvostná, ja som sa do nej zamilovala takmer ihneď.  Vôňa si ma podmanila na prvý nástrek. Ihneď ma opantala nejaká radostná sviežosť, pocit šťastia. 

flakon eclat d arpege

Samotná vôňa  s flakónom sa nachádza v plastovom samostatnom obale, musím podotknúť, že s ničím podobným som sa ešte doteraz nestretla.  Plastový box je z dvoch častí, ktoré sa do seba vsúvajú. Parfému to dodáva na luxusnosti.  Na flakóne sa nachádza zlatý symbol ženy s dcérou, ktorý vznikol podľa fotografie samotnej návrhárky Jeanne Lanvin  a jej dcéry, keď sa chystali na ples. Tento symbol zdobil už úplne prvý parfum Arpége, ktorý bol na trh uvedený v roku 1927. Vôňa sa predáva v 30 ml, 50 ml a 100 ml balení.

flakon lanvin

Parfemovaná voda Éclat d'Arpège je veľmi opojná, radostná a sladká. Esencie orgovánu s kvetmi broskýň v kombinácii so sviežim zeleným čajom a červenej pivónie nabudí dojem čistej radosti zo života. V hlave vône sa nachádza citrón a orgován, v srdci už spomínané esencia obohatené o vistériu a osmanthus a v základe nájdete céder, ambru a pižmo. 

Zloženie:

Hlava - citrón, orgován
Srdce - čaj, osmanthus, vistéria, broskyňa, pivonka
Základ - pižmo, ambra, céder


parfem parfum parfemovana voda lanvin fialova eclat

Vôňu som si zamilovala od prvého momentu a to je dôležité pri všetkých parfémoch. Jeho výdrž je obdivuhodná. Musím podotknúť, že stačí jeden strek tohto parfému a vydrží celý deň. Aj keď ho už vy možno nebudete po pár hodinách cítiť, vaše okolie áno. Dokonca ho budete cítiť aj pred tým, ako si dáte oblečenie prať. Tento parfum je jednoducho nadčasový. Používala ho  aj moja mamina. Od okolia som si vyslúžila veľmi veľa pochvalných poznámok. Je to skutočne oslava ženskosti. Po prejdení okolo zotrvá vo vzduchu dlhší čas. Parfum je určený skôr na jar, pretože má silnú vôňu. Navrhujem ho nosiť cez deň, pretože vás rozžiari a osvieži. Určite odporúčam tento parfum aj ďalej. Za skvelú cenu ho majú aj na parfemy-elnino. Všetkým mojim kamarátkam sa páčil a milujú ho  aj všetky vekové kategórie.  Vôňa celkovo pôsobí sviežim a čistým dojmom. Je intenzívna, vydrží voňať dlhšiu dobu a možno to je zároveň jeden z dôvodov, prečo sú vône francúzskej značky Lanvin tak obľúbené po celom svete. :)

Aký je váš najobľúbenejší parfém?


Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (dole).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem za prečítanie a prajem vám krásny zvyšok dňa. Majte sa krásne a dávajte na seba pozor!

Janka

1 komentár:

  1. Áno výborná vôňa, lenže v obehu je 1000 fejkov, kde kúpi človek naozaj originál ?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)