24. marca 2019

Calvin Klein Euphoria recenzia

calvin klein euphoria notino recenzia parfem parfum

Ahojte,  dnes tu mám pre vás recenziu na túto krásnu vôňu, ktorou je Calvin Klein Euphoria.  Povedala by som, že toto je jedna z najobľúbenejších vôní, ktorá bude frčať snáď stále. Podobne, ako napríklad Chloé. O parféme Calvin Klein - Euphoria som už veľa počula. Odporúčali ju  aj niektoré blogerky, ku ktorým mám dôveru a mnohokrát som sa uistila, že máme podobný vkus. Avšak, cena je trošku vyššia, preto som si počkala, keď budú na notino.sk zľavy! A aleluja dočkala som sa a parfém som si objednala. Je to taký darček odo mňa pre mňa. 🙂 

Objednala som si variantu 50 ml, ktorá ma stála 29,80€.  Na výber je aj 100 ml, 50 ml, 30 ml  alebo aj 10 ml.  Samozrejme je možnosť si objednať iba odstrek, kedy vôňu môžeme otestovať,  zistiť aká je jej výdržTúto možnosť ja osobne veľmi oceňujem. Každopádne tentoraz som to riskla a kúpila som hneď celé balenie. 

calvin klein euphoria notino recenzia parfem parfum

Svieže granátové jablko, orchidea? Pižmo, ambra a mahagónové drevo? Dokonca je cítiť aj fialku. Euphoriu a všetky jej časti, z ktorých je zložená, je cítiť už pri otváraní škatuľky.  Ambra a mahagónové drevo sa postarajú o výraznosť vône a hlavne výdrž. Vďaka tomu sa budete cítiť ako dáma, pretože presne tú z vás Euphoria urobí. Značka Calvin Klein ale myslí na oveľa viac. Aby bol parfém dokonalý, musí byť zároveň svieži a hravý. O to sa postará práve granátové jablko s orchideou. Tieto dve zložky urobia z parfému sladkosť, na ktorú si ihneď vytvoríte závislosť. Ešte po niekoľkých hodinách bol parfum cítiť. 

Príjemná nevtieravá vôňa, vhodná pre každú príležitosť. Je skôr trochu sladšia. Jej začiatok je trošku silnejší, ale po chvíľke sa zjemní. Výdrž má veľmi dobrú. Cítila som ju na sebe celý deň, čo sa mi veľmi často pri parfémoch nestáva.  Ešte týždeň po aplikácii som ho cítila zo svetra. Navyše neustála pochvala od ľudí v okolí, je pre mňa dôkazom toho, že tento parfum je skutočný "držiak". Túto vôňu by som odporučila skôr ženám 18+. Nemyslím si, že je to úplne mladistvá teengerovská vôňa. Je to skôr ťažšia vôňa vhodná na všetky ročné obdobia. Parfém vo mne vzbudzuje sebavedomie a odhodlanosť. Je síce pravda, že je veľmi rozšírený, ale tak to pri kvalitných parfumov býva. U niektorých mojich kamarátok je táto vôňa dokonca poznávacím znamením. :)  

Zloženie 

Hlava 
granátové jablko 
Srdce 
lotos, orchidea 
Základ 
ambra, fialka, mahagón, pižmo  

calvin klein euphoria notino recenzia parfem parfum

Okrem príjemnej vône som boltiež príjemne prekvapená zo štýlového strieborného flakónu tohto parfumu. Ide o skutočne unikátny kúsok! Hoci je flakón veľmi zaujímavý, stále sa drží minimalizmu. Kombinácia šedej a fialovej  a lesku a matu - je veľmi dobrá voľba. Mne osobne sa veľmi trafili do vkusu. 🙂 Na toaletnom stolíku sa nádherne vyníma. 



calvin klein euphoria notino recenzia parfem parfum


Výdržou je táto vôňa neprekonateľná! Dá sa mnou bez problému celý deň a z oblečenia sa dostane až po umytí. Niekedy sa oplatí si priplatiť za kvalitu. Tento parfém rozhodne môžem odporučiť.

Na notino.sk akurát prebieha akcia, kde si teraz produkty vašej obľúbenej značky môžete kúpiť s 15 % zľavou! V košíku použite zľavový kód brandsalesk. 


Aký je váš obľúbený parfém?


Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)


                                                                    Majte sa krásne! 

1 komentár:

  1. Moje mamka ji jednou dostala a já k ni chodila čuchat jako pejsek :-) Voní dokonale a ráda bych ji jednou uvítala i doma :)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)