19. novembra 2015

TIPY NA DARČEKY DO 12€ PRE ŇU



Čas veľmi rýchlo plynie. Ani sa nenazdáme a  najkrajšie sviatky sú tu. Vianoce patria bezpochyby k jedným z najobľúbenejších sviatkov malých i veľkých. Vianoce sú pre mňa sviatkami pokoja a oddychu.  Naozajstný pokoj Vianoc pre mňa začína zdobením izby a stromčeka. Sú to sviatky, kedy sa celá rodina stretneme pri štedrovečernom stole a vychutnávame si spoločné chvíle. Vianoce nie sú o darčekoch, ale nepochybne k ním patria.Darčeky, ktoré vykúzlia úsmevy na tvárach všetkých ľudí. Ale nie je dobré darčeky iba dostávať, ale aj určite dávať. Nezáleží na tom, akú vysokú hodnotu má darovaný darček a koľko peňazí stál. Je dôležité, s akou veľkou láskou bol darovaný. Každý darček je výnimočný vtedy, ak je darovaný s láskou. Dnes vám prinášam prvý článok zo série tipov na darčeky.  Ak ešte nemáte vhodný darček pre svoju sestru, maminu či kamarátku, nechajte sa inšpirovať a prečítajte si tento článok.

Makeup Revolution Iconic 2 - je ikonická paletka 12  očných tieňov. Obsahuje niekoľko matných a trblietavých tieňov. Nájdeme v nej svetlé, hnedé, rôzne odtiene zlatej či aj tmavý čierny a šedý odtieň. Tiene sú slušne pigmentované. Trblietavé tiene majú maslovitú konzistenciu. Dobre vydržia s dobrým podkladom a ľahko sa nanášajú. Neopádavajú, ale dobre držia na očiach. Pomocou nej  vykúzlime jednoduché a rýchle denné jemné, ale aj výrazné líčenie. Sú vhodné na tieňovanie oka. Značka Makeup Revolution ponúka obrovské množstvo paletiek na oči, kontúrovacích paletiek, lícenky, púdre, rozjasňovače, rúže, či niekoľko druhov kozmetických štetcov. Na výber máme viac druhov týchto paletiek od Iconic 1 s rôznymi odtieňmi hnedej, zlatej a rúžovej až po Iconic 3 s rúžovými odtieňmi. Nepoznám ženu, ktorá by sa nepotešila krásnej novej vydarenej paletke.


Oriflame Tender Care  je sada štyroch balzámov. Obsahuje čerešňový, kokosový, vanilkový a karamelový balzam. Balzámy u vyrobené z včelieho vosku a obsahuju vitamín E. Majú mastnú konzinstenciu a všetky balzámy majú krásnu vôňu. Vlastním hojivý zázrak s čerešňovou a kokosovou vôňou a nosím ich vždy so sebou. Balzámy sú vhodné na potieranie suchých miest na tvári, na suché popraskané pery, opary či na boľavú kožičku okolo nechtov. Používam ho najmä na veľmi popraskané a suché pery v hrubej vrstve na noc. Balzámy majú hojivé, upokojúce a zjemňujúce účinky. Pokožka zostane hebká a prevoňaná skutočne nádhernou  vôňou. Elegantné balenie v škatuľke určite poteší.



Saloos Face Care Set  je prírodna kozmetická sada, ktorá poteší hlavne naše maminy a babičky. Obsahuje hydrofilný odličovací olej, kvetinovú pleťovú vodu a regeneračný pleťový olej. Celá sada a všetky výrobky v nej voňajú po levanduliach. Vôňa levandulí upokojuje psychiku a pomáha pri nespavosti.Hydrofilný odlíčovací olej pôsobí protizápalovo, ukľudňuje a dezinfikuje. Jemne čistí zapálenú pokožku. Zrelú pleť osvieži a  prejasní.Kvetinová pleťová voda je vhodná pre všetky typy pleti. Čistí a ukľudňuje. Je vhodná k osvieženiu,  na obklady alebo na potieranie pokožky.
Pleťový olej má výrazné regeneračné účinky, spomaľuje proces starnutia, vracia pleti žiarivosť a vitalitu. Pôsobí antisepticky a protizápalovo. Jemne sa stará o pleť. Je zložený z jojobového, borakového a šípkového oleja. Obsahuje vitamíny A, E, F.



Už máte nakúpené všetky darčeky?

6 komentárov:

  1. Dárek nemám ani jeden, už vidím jak vše budu zase shánět na poslední chvíli. :D
    Pěkný článek! :) http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sada od Saloosu vypadá moc dobře :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi sa mi páči tá sada Tender Care alebo inak povedané hojivého zázraku :) Ja osobne milujem tieto hojivé vajíčka a najmä ak sú rozličných vôní

    Blog by Katy aktuálne i s GIVEAWAY o sadu na bielenie zubov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár, aj ja mám niekoľko vajíčok, moja mama ich tiež rada používa na suché miesta ;)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár :-)