11. júna 2018

Pleťové masky z originshop.sk | SKIN79


Ahojte, vítam vás pri ďalšom článku. Tentokrát sa pozrieme na textilné masky z internetového obchodu originshop.sk, kde okrem týchto textilných masiek môžete nájsť aj množstvo inej kozmetiky, napríklad rôzne druhy šampónov, farby na vlasy, balzamy na pery, pleťové krémy a ďalšie rôzne produkty rôznych značiek.



SKIN79 je kórejská značka kozmetiky, ktorá sa v posledných rokoch dostala aj k nám na Slovensko. V ich portfóliu môžeme nájsť veľké množstvo kozmetických produktov. Okrem BB krémov a CC krémov ponúkajú produkty pre starostlivosť o pleť ako sú pleťové krémy, gély, tonery. Pre krásnu a zdravú pleť je aj dôležité šetrné a účinné odlíčenie a čistenie pleti,  a preto ponúkajú aj kozmetiku určenú na starostlivosť o pleť. Taktiež majú aj opaľovacie krémy s vysokým UV faktorom, ale aj veľké množstvo dekoratívnej kozmetiky. Absolútnym hitom sú však PLEŤOVÉ TEXTILNÉ MASKY.




Textilná maska  ALL THAT BLACK


Pleťová maska All that Black je maska s obsahom aktívneho uhlia, pantenolu a blahodarných rastlinných výťažkov. Je ideálna k hĺbkovému čisteniu, na hydratáciu a osvieženie pleti. Jemný prášok z aktívneho uhlia pôsobí ako vynikajúci absorbent: viaže na seba nečistoty, prebytočný kožný maz aj toxické látky, ktoré upchávajú póry. Zároveň má výrazné exfoliačné, detoxikačné, protizápalové a antibakteriálne účinky. Maska je ďalej obohatená napríklad o vyživujúci a hydratujúci extrakt zo sezamových semienok s vysokým obsahom vitamínu B3, obsahuje výťažok z medovky lekárskej, ktorú používali už starí Gréci a Rimania a  má upokojujúce a hojivé výťažky.  Tiež obsahuje aj výťažok z mäty piepornej, ktorá má  chladivé a povzbudzujúce účinky. Extrakt z voňavých plodov černice má adstringentné a tonizujúce účinky, čím spevňuje a prirodzene sťahuje ochabnutú, unavenú pleť.

Predtým než som masku naniesla na pleť, som ju jemne navlhčila. Je určená na jedno použitie. Textilná maska je veľmi jemná,  čiernej farby. avšak je vyrobená z pevnej  látky.  Na pleť ju aplikujete veľmi ľahko a hlavne na pleť rýchlo priľne a dobre drží, nezlieza, ale je stále na svojom mieste. Je nasiaknutá veľkého množstva tekutiny. Počas testovania som nespozorovala žiadne štípanie, pálenie, ani som nemala začervenanú pleť. Textilná maska je na pokožke veľmi príjemná a tekutina, ktorou je nasiaknutá po tvári nesteká. Má však veľmi jemnú nevtieravú vôňu.  Po 15 minútach som masku z tváre odstránila a zvyšnú tekutinu, ktorá zostala na pleti som vmasírovala do pokožky.  Zanecháva pleť čistú, príjemne hladkú a prejasnenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu, pevnosť a sviežosť. Po použití masky je pleť dokonale hydratovaná, jasná a svieža. S touto maskou som bola veľmi spokojná.  Maska  All that black je určená pre všetky typy pleti. 






Textilná maska PORE BUBLLE



Je masážno-bublinková maska. Má sa naniesť na umytú tvár a nechať pôsobiť 10 minút. Po odstránení masky je potrebné si umyť tvár vodou. Jemné bublinky sa začnú vytvárať po nanesení na  pleť. Maska obsahuje výťažok z echinacey, ktorý stimuluje produkciu kolagénu, zatiaľ čo mliečne proteíny hydratujú a upokojujú pokožku. V balení sa nachádza textilná maska napustená tekutinou, ktorá je určená na jedno použitie. Taktiež rovnako ako maska All the black sa nanáša na pleť ľahko a dobre drží. Tekutina po tvári nesteká. Po nanesení reaguje tekutina s kyslíkom a začnú sa vytvárať bublinky, ktoré jemne šteklia na pleti, ale nie je to nič nepríjemné. Masku som nechala pôsobiť 10 minúť, po odstránení vám na pleti zostáva pena z bubliniek, ktorú je potrebné zmyť vodou. Pleť zostáva jemná, hydratovaná a hebká na dotyk. Tvár je na pohľad oddýchnutá a nevyzerá až tak unaveno.  Samozrejme, póry vám nezmiznú, avšak mne ich maska jemne vyčistila a neboli až také viditeľné. Táto maska je obzvlášť skvelá pre tých, ktorí bojujú s nadbytkom produkcie mazu, ktorý dokonale odstráni,  je ale vhodná aj pre pleť zmiešanú a citlivú.


Toto bola moja prvá skúsenosť s textilnými maskami a som veľmi spokojná. Masky splnili všetky moje očakávania, nesklamali ma a môžem vám ich iba odporučiť.  Zoženiete ich za veľmi priaznivú cenu. Nie je na škodu, niekedy dopriať svojej pleti takúto starostlivosť, pri ktorej si aj vy môžete v pokoji oddýchnuť a dobre zrelaxovať. :) 


Obľubujete aj vy textilné masky na pleť? :) 

Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
                                                                    Majte sa krásne! 

2 komentáre:

  1. O tomhle jsem vůbec ještě neslyšela, ale zaujala mě spíš ta druhá maska. to vypadá vážně zajimavě :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa zapáčila tá druhá <3 Musím si ju tu zohnať a vyskúšať :) Vyzerá skvelo :D :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)