5. januára 2018

Mary Kay | Pure Dimensions™ Paletka očných tieňov | Maroccan Dunes



Ahojte! 
Vitajte pri mojej ďalšej recenzií. Dnes by som vám chcela predstaviť paletku očných tieňov známej značky Mary Kay. Spoločnosť Mary Kay Cosmetics bola založená pred 50 rokmi zakladateľkou Mary Kay Ash  túžbou obohatiť životy žien s zmyslom pre podnikanie.  Mary Kay má svoj pôvod v ďalekom zámorí. Práve osoba rovnakého mena sa v roku 1963 postarala o to, že sa známe logo Mary Kay začalo objavovať medzi ďalšími a novými zákazníkmi. Žena s tromi deťmi sa pustila do produkcie tejto nielen telovej kozmetiky s veľkým a neskrotným odhodlaním. Pôvodný predaj  americkej kozmetickej značky začal formou podomového predaja a neskôr bol presunutý takmer do 29 krajín celého sveta. 


 Tak, začnime teda s balením. Paletka očných tieňov je dodávaná v typickej kartónovej krabičke a obal paletky očných tieňov je  vyrobený z odolného  priehľadného plastu s vyklápacím viečkom so zrkadlovým povrchom. Balenie je menšie, skladné a vhodné do akejkoľvek kabelky či kozmetickej taštičky.



Paletka Pure Dimensions™ Maroccan Dunes obsahuje 4 rôzne očné tiene v hmotnosti 0,6 g.  Ich reliéf tvorí vlnový vzor. Tmavšie farby paletky môžeme  naniesť na miesta, ktorým potrebujeme dodať hĺbku, ako napr. do vonkajšieho kútika a záhybov viečok. Svetlejšie farby sa nanášame do oblastí, ktoré chceme zosvetliť, ako napr. pod obočie alebo do vnútorných kútikov očí. Samotné odtiene možno vyzerajú príliš nevýrazne a samotné žiarivé odtiene môžu na vás pôsobiť príliš rušivo. Dohromady sa však dokonale dopĺňajú a pomocou nich  môžeme vytvoriť niekoľko zaujímavých líčení. Vďaka týmto odtieňom dokážeme vytvoriť jemné denné líčenie alebo večerné prepracované líčenie, pretože ich farby sa ľahko nanášajú a miešajú, takže s nimi ľahko dosiahnete takú intenzitu, akú si len prajete. Tiene majú štruktúru jemnú ako hodváb vďaka jemne namletým pigmentom. Sú také jemné a ľahké. Očné tiene počas dňa neopádavajú pod oči.  Farby sú naozaj dobre nositeľné a ich tóny pristanú každej farbe očí. 

Paletka očných tieňov obsahuje:
  •  odtieň, ktorý je ľahký a svetlý  ako šampanské, vytvára perleťový finish, je ideálny ako vo vnútornom kútiku, tak aj pod obočím, ktoré jemne prejasní. 
  • rúžovo zlatý
  • jemný fialový
  • odtieň podobný studenému drevenému uhliu.






Očné tiene sa na oči nanášajú ľahko, väčšinou na aplikáciu používam štetce, inokedy použijem aj prsty. Všetky tiene majú dobrú pigmentáciu. Očné tiene sa ľahko kombinujú, dobre sa rozmazávajú a pomocou jednej paletky môžete vytvoriť rôzne zaujímavé líčenia. Je veľmi praktické mať aj farebné tiene spolu s neutrálnymi  v jednej paletke. Čo sa týka výdrže, na mojich očiach bez bázy pod očné tiene vydržia najmenej  6 hodín, potom sa začnú jemne zlievať do záhybu. Pri mastných viečkach to môže byť aj menej. S bázou vydržia omnoho dlhšie. Celkovo som paletkou ohromená a veľmi sa teším, že v mojej kozmetickej zbierke sa nachádzajú očné tiene, ktoré majú výbornú pigmentáciu, môžu sa ľahko kombinovať, majú skladné a malé balenie a hlavne dobre na očiach držia.



Zaujala vás táto paletka? Používate nejaké výrobky od Mary Kay? Ako ste s nimi spokojné? 

Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
Majte sa krásne! 

5 komentárov:

  1. táto paletka patrí medzi moje najobľúbenejšie :) mám ju aj v druhom odtieni a používam ich veľmi veľmi často :) páči sa mi ich silná pigmentácia a sýtosť farieb :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten vlnový vzor na stínech vypadá fakt krásně! :) Jinak odstíny stínů jsou krásné, miluji takovéto přirozené odstíny :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi sa mi páči dizajn paletky ale o niečo menej sa mi páčia odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 1xbet korean - Registration, Deposit Methods & Bonuses
    Betting 1xbet promo code sites in South Korea have started to introduce some sort of gambling options to bet on sports or casino games on a particular game.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)