11. augusta 2017

Recenzia Avon Viva la vita


Ahojte, vitajte pri mojom ďalšom článku po dlhšej blogerskej pauze. Dnes by som vám chcela blizšie predstaviť parfémovanú vodu Viva La Vita, ktorú ste mohli vidieť v nedávnom článku o novinkách značky Avon.






Viva la Vita je nová vôňa inšpirovaná talianskym životným štýlom.  Flakón v sebe ukrýva arómu pre temperamentnú ženu, ktorá si užíva život plnými dúškami, hýri optimizmom a rada sa stretáva so svojimi kamarátkami pri káve. Rada a hlasito sa smeje, je spontánna, trochu bláznivá a miluje svoju rodinu a priateľov. Vie, že život je príliš krátky na to, aby sme si ho komplikovali.





Túto vôňu som chcela vyskúšať aj napriek tomu, aby som si prečítala recenzie a vedela ako tento parfum vôbec vonia. Dnes túto vôňu mám už takmer minutú a je čas napísať niečo o nej viac na mojom blogu, pretože si určite zaslúži aj vlastný článok.
Začneme teda balením, pretože to ma najviac zaujalo hneď na prvý pohľad. Flakón je jednoduchý, no za to veľmi elegantný. Balenie tejto vône je skladné a zmestí sa do každej kabelky. Úplne po prvýkrát, keď som ju ucítila, pripadala mi veľmi nezvyčajná. Striekla som si ju na zápästie a nechala troška rozvoňať. Všeobecne, parfumy sa ťažko recenzujú, nemôžem vám ju dať ovoňať a vôňa sa ťažko opisuje. Vôňa je skôr taká jemná, ľahká a hlavne nevtieravá a môžeme ju zaradiť medzi kvetinovo-ovocné. V tejto vôni je dostupné aj telové mlieko Viva  la Vita, ktoré vonia naozaj úžasne.
Čo sa týka výdrže vône, je priemerná, na pokožke parfum vydrží okolo 3 až 5 hodín, ale na oblečení je cítiť aj na druhý deň. Vôňu nosievam v kabelke, takže sa počas dňa musím prestriekať, aby vôňa bola intenzívnejšia. Na túto vôňu som sa veľmi rýchlo naviazala a používam ju hlavne teraz v týchto teplých dňoch.




Zloženie: 


Hlava

Čerstvé tóny mandarínky, sviežeho jablka Pink Lady a šťavnatý grapefruit. Na okamih budete mať pocit, že ste sa ocitli v slnečnej záhrade prímorského letoviska. 


Srdce

Omamná aróma magnólie, mimózy a ružových okvetných lístkov obklopí váš deň nežnou vôňou.

Základ

Teplé tóny santalového dreva a vanilky vám na koži zostanú ako posledné. Budú vám pripomínať korenistú vôňu južných stromov nasýtených slnečnými lúčmi.




Túto vôňu vám môžem iba odporúčiť, pretože vôňa je krásna, ľahká, ženská, hravá... ako stvorená na leto. :)

Vyskúšali ste už túto parfemovanú vodu Viva la Vita od značky Avon?
Aký je váš obľúbený letný parfém? :)


Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
Majte sa krásne! 

1 komentár:

  1. toto je veľmi pekná vôňa :) skúšala som ju na tlačovke Avonu, a povedala som si, že si ju musím objednať,ale nejak mi to vypadlo, takže ďakujem za pripomenutie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)