16. apríla 2017

Avon



Ahojte, vítam vás po dlhšej prestávke pri mojom ďalšom článku. Dnes by som vám chcela predstaviť pár produktov, ktoré môžete nájsť v katalógoch značky Avon, ale aj na internetových eshopoch ako je napríklad aj notino.sk . Avon je dostupná a pomerne lacná značka kozmetiky. Avon výrobky poznám už veľmi dlho, pred niekoľkými rokmi som si objednala pár výrobkov, medzi nimi som našla samozrejme aj nejaký prepadák, ale aj ostatné výrobky boli veľmi fajn. Pred krátkym časom  ma  zaujali niektoré výrobky, o ktorých si môžete dnes niečo prečítať.



Prvým produktom, ktorým dnes začneme je parfém Viva la Vita, ktorý sa v katalógu 3/2017 objavil po prvýkrát. Išlo o čerstvú novinku. Keďže doteraz som bola s vôňami od Avonu veľmi spokojná, rozhodla som sa si ju objednať. Po otvorení flakónu mi vôňa hneď učarovala a môžeme ju zaradiť medzi kvetinovo-ovocné.  Pri zakúpení tohto parfému som dostala aj telové mlieko Viva la Vita, peknú bielu kozmetickú tašticku takisto aj lak na nechty s gélovým efektom v jemnej marhuľovej farbe. Pri lakovaní musíte na nechty naniesť minimálne 2 vrstvy, aby ste mohli dosiahnuť želaný výsledok. 

Hlavu tvorí: 
mandarínka, jablko, ružový grapefruit

Srdce:
magnólia, ruža, mimóza

Základ:
kašmír, santalové drevo, vanilka






Ďalším produktom je obnovujúca zlupovacia pleťová maska s výťažkami z čierneho kaviáru z Planet Spa. V balení sa nachádza hmota, ktorá obsahuje ligotavé mikročiastočky. Táto pleťová maska si ma hneď získala svojím krásnym obalom.  Má ľahučkú a príjemnú vôňu. Má priesvitnú štruktúru a jej konzistencia je skôr hustá a lepkavá. Ešte som ju na pleti nepoužila, ale po vyskúšaní masky potom určite môžete nájsť na mojom blogu článok o tom, ako si maska poradila s mojou pleťou a tiež aj s čiernymi bodkami, prípadne aký výsledný finish vytvorila na pleti. 


Pleťový peeling Perfectly purifying ma príjemne prekvapil svojím účinkom. Trochu ma zaskočil spôsob použitia,  (kedy na rozdiel od iných mnou vyskúšaných peelingov) sa nanesie na vyčistenú pleť a nechá zaschnúť. Toto zasychanie trvá pomerne dlho cca 10 minút. Čiastočky v peeling sú väčšie a pomerne drsné, avšak ešte primerané pre peeling tváre, myslím, že pre citlivú a jemnú pleť tento peeling nebude vhodný. Tento peeling totiž obsahuje glycerín a olej, takže pleť by mal súčasne vyčistiť, odstrániť odumreté bunky a aj zhydratovať.


Ďalším produktom je čistiaca pena pre normálnu a zmiešanú pleť z kolekcie Nutra effect. Pred pár rokmi som už vyskúšala krém na tvár z tejto rady a bola som s ním veľmi spokojná, a preto som sa rozhodla vyskúšať aj túto čistiacu penu. Pleť dôkladne umyje, vyčistí, nedráždi a po použití vůbec nevysušuje. Používam ju na dočistenie pleti od makeupu. V porovnaní s penou Hydrabio od Biodermy nemá až taký veľký objem. V ponuke je  aj kefka na tvár, vďaka ktorej by malo byť čistenie pleti precíznejšie a hygienickejšie. No uvidíme. :)





Oleje na vlasy milujem a spotrebovávam ich na litre. Tento ma zaujal vďaka tomu, že sľubuje celodenný lesk vlasov, ale nemal by byť príliš mastný. Najviac ma však trápia končeky vlasov, a tak som zvedavá, ako si poradí s tými mojimi vysušenými. V ponuke je na výber viac  typov tohto oleja.

Z dekoratívnej kozmetiky som vybrala makeup z kolekcie True colour v elegantnej sklenenej flaštičke. Prekvapil ma svojím podtónom do žlta. Jemne zakrýva drobné nedostatky a zjednocuje pleť. Už som ho zopárkrát vyskúšala, bola som spokojná. K makeupu pribudol  fixačný sprej, ktorý už určite všetci poznáte. Jeho hlavnou úlohou by malo byť  predĺženie líčenia a ochrana pleti pred vonkajšími vplyvmi prostredia.  Môže sa použiť aj ako podklad pod makeup.


 Matné rúže v matnom obale sú v ponuke už niekoľko rokov. Najviac ma však zaujal odtieň Red Supreme, ktorý už dobre kryje v prvej vrstve. Pery nevysušuje a vydrží na perách pár hodín. Konzistencia rúžov je veľmi príjemná, ľahká a na perách vytvorí matný finish. K červenému rúžu patrí aj kontúrovacia vysúvacia ceruzka, ktorá zabraňuje rozpíjaniu rúžu,  je vysoko pigmentovaná a často ju používam aj namiesto rúžu. Je to pekný zaujímavý odtieň červenej, myslím si, že by určite pristal každej žene.


Ďakujem za prečítanie článku a vašu podporu. <3
 Budem rada, ak sa podelíte so svojimi názormi  na kozmetiku Avon v komentároch pod týmto článkom . 
Prajem vám krásne  prežitie veľkonočných sviatkov.

Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
Majte sa krásne! 

6 komentárov:

  1. Od Avonu jsem taky pár věcí měla/mám a víceméně si nemohu stěžovat :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Avon kozmetiku veľmi nepoužívam ale niektoré kúsky vyzerajú zaujímavo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vidím, že sa v novinkách nachádzajú samé skvelé kúsky, napríklad ten rúž aj s kontúrovacou ceruzkou by som hneď brala. Takisto sa mi veľmi páči vzhľad voňavky, musí voňať nádherne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Avonu som už dávno nič nemala. Najviac ma zaujala tá zlupovacia maska.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Viva la vita je nádherná vôňa :) keď som si ju prvýkrát skúsila na ruke, tak som ju celý deň voňala :) a aj nejaké matné rúže by som si mohla kúpiť, počula som, že sú od Avonu skvelé :)
    pekné fotky aj článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naozaj super :) Osobne sa mi to veľmi páči, že siahaš aj po takejto kozmetike. Ja som Avon už strašne dlho nemala. Ale niektoré veci napríklad tá vôňa vyzeajú lákavo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)