3. marca 2017

Mary Kay | Gélový polomatný rúž | Mauve Moment



Rúže na pery mám naozaj veľmi rada. Vyskúšala som už veľmi veľa druhov rúžov, krémové, perleťové, dlhotrvajúce, od ružovej až po tmavú červenú či fialovú farbu. Z niektorých som bola sklamaná, iné zasa naplnili moje očakávania. Veľmi rada objavujem a skúšam nové rúže. Najradšej ma však lákajú matné rúže na pery, ktoré často používam a bývajú pre mňa osobne najlepšou bodkou celého líčenia. Značka Mary Kay pred istým časom uviedla na trh novinky, medzi ktorými sa nachádzal aj gélový polomatný rúž. Nikdy predtým som sa doteraz nestretla s gélovou konzistenciou rúžu, mala som isté obavy, aká bude pigmentácia rúžu, aplikácia či koľko taký rúž dokáže vydržať na perách, keďže ide o produkt z vyššej cenovej kategórie.  Gélový polomatný rúž od Mary Kay ma veľmi zaujal, a preto som sa ho  rozhodla predsa len vyskúšať.


V krabičke, ktorá je typická pre značku Mary Kay, sa ukrýva rúž z čierneho pevného plastu.Rúž sa z balenia ľahko vysúva a nedokáže sa sám otvoriť v kabelke, pretože má dobrý klikací systém. Balenie, v ktorom sa rúž nachádza je jednoduché, no zato veľmi elegantné a mne sa osobne veľmi páči. Na vrchnej strane vrchnáka sa nachádza priehľadná časť, ktorá umožňuje, aby sme mohli vidieť odtieň rúžu.


 Značka Mary Kay ponúka vo svojom portfóliu gélový polomatný rúž v 6 odtieňoch, z toho dva sú pomerne výrazné a ostatné sa nesú v neutrálnych a zemitých tónoch. Ja vlastním odtieň Mauve Moment, ktorý by som opísala ako jemnú rúžovú s kvapkou fialovej a hnedej (fotografie trošku skresľujú farbu rúžu). Rúž je dobre pigmentovaný a dokonca obsahuje častice, ktoré rozptyľujú svetlo. Mauve moment považujem za naozaj zaujímavý odtieň. Dlho som takým odtieňom odolávala, pretože mám tmavú pleť a necítila som sa v nich dobre. Ale s týmto odtieňom na perách sa cítim celkom príjemne. 





Rúž sa na pery nanáša ľahko, pre lepšie nanesenie odporúčam použiť aplikáciu štetcom. Jeho gélové zloženie sa na pery naozaj hladko nanáša a zanecháva ich jemné a hebké.  Často ho nanášam na ošetrené pery, keďže na suchých môže zvýrazňovať suché časti, a preto odporúčam pred aplikáciou každého rúžu  pery vypeelingovať a potom naniesť na ne balzam. Rúž perám dodáva sýtu farbu. Na fotkách sa zdá byť rúž taký krémovejší, v skutočnosti je matný, ale nie úplne vďaka mikročasticiam, ktoré rozptyľujú svetlo a je vhodný aj pre tie, ktoré matné rúže veľmi neobľubujú. Na perách je veľmi príjemný, nosím ho často a nestretla som sa s tým, aby mi počas dňa vysušoval pery. V priebehu dňa na perách drží približne 3 hodiny a potom sa začne z pier pomaly strácať rovnomerne. Samozrejme, s konzumáciou jedla a pitia sa znižuje intenzita rúžu a potom je potrebné rúž doplniť. Rúž sa na perách nerozpíja a ani nezalieza nijako do vrások. Je vhodný k výraznému alebo aj k jednoduchému líčeniu na každú udalosť.  Rúž hodnotím veľmi pozitívne. Obsahuje aj napríklad slnečnicový olej a jojobový extrakt, ktoré pomáhajú vyživovať pery.


Vykúšali ste už tento rúž? :)
Budem veľmi rada, ak mi zanecháte nejaký komentár, stanete sa odberateľmi blogu prostredníctvom GFC (vpravo).
Môžete ma sledovať na mojej stránke na Facebooku (tu) alebo Instagrame (tu).


Ďakujem a prajem vám krásny zvyšok dňa! :)
Majte sa krásne! 

9 komentárov:

  1. Vypadá dokonale! :) Jinak máš krásný tvar rtů, to ti závidím! :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento rúž má brutálne krásnu farbu :) Klobúk dole :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja si pred ním musím dať vždy naozaj buď peeling,alebo aj veľa balzámu, pretože mi zvýrazňuje také šupinky na perách...:)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem tieto rúže Mary Kay, mám už tri odtiene a neviem sa ho nabažiť. Perfektná konzistencia, nádherná farba, príjemný pocit na perách, bez vysúšania. Fakt podarený výrobok ! :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podla fotiek na perach vyzera uplne inak ako v baleni. Viac sa mi paci asi ta farba, kym nie je naneseny na pery.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V skutočnosti vyzerá rovnako ako v balení, ja mám tmavé pery, tak takéto svetlejšie farby nevyzerajú na mojich perách tak ako v balení, aj fotoaparát dosť skresľuje :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár :-)