1. februára 2017

Eveline | Tekutá očná linka



Očné linky kopírujú tvar oka a tým pomáhajú očiam vyniknúť. Dodávajú každému líčeniu dramatickosť, zvýraznia a potlačia nedostatky oka. Správne nanesená linka dokáže oko zväčšiť, alebo aj zmenšiť. Tvar a hrúbka očnej linky sú veľmi dôležité. Očná linka  vám môže pomôcť  vytvoriť dokonalý pohľad očí, ale jej nevhodný tvar  a hrúbka dokážu spôsobiť aj hotovú katastrofu na vašich očiach, preto každý typ očí si vyžaduje iný tvar a hrúbku očnej linky. 

Očná linka patrí k základným pomôckam na vyčarovanie krásnych očí, záleží už iba na vás,akú intezitu, konzistenciu a farbu zvolíte. Očné linky môžeme nájsť v rôznych konzistenciách - pevnej, krémovej gélovej či tekutej. Výber záleží od zručnosti nanášania a dôležité je si vybrať správnu linku.




 Ja som si začínala kresliť svoje prvé linky obyčajnou ceruzkou na oči, no tá sa na oku veľmi rozpíjala a otláčala na horné viečka. Vyskúšala som aj linku v pere, ale už po pár použitiach vyschla, vyskúšala som aj gélovú linku, ktorou jedinou nevýhodou je to, že po každom použití je potrebné vyčistiť štetec, gélové linky majú tendenciu rýchlo zasychať. Najradšej používam tekuté očné linky, s ktorými líčenie je najpohodlnejšie. Dnes si niečo povieme o tejto tekutej linke, ktorú som objavila v internetovom obchode notino.sk.




Eveline Cosmetics bola založená v roku 1983 a dnes patrí medzi najväčších výrobcov kozmetiky v Poľsku. Za svoje približne tri dekády pôsobenia na trhu sa značka rozšírila do viac ako 70 krajín celého sveta. Zákazníci Eveline Cosmetics si môžu vyberať z veľmi bohatej ponuky dekoratívnej kozmetiky a produktov pre starostlivosť o tvár a celé telo. Ich dôveru si značka získala vysokou kvalitou získanou mnohoročnými skúsenosťami a súčasne priaznivými cenami. Medzi najznámejšie výrobky značky Eveline patrí snáď najpoužívanejší kondicionér na nechty, či spevňujúci lak z rady Nail Therapy alebo aj sérum na riasy


Tekutá očná linka sa nachádza v čiernom plastovom balení, v ktorom je ukrytý tenký malý štetec, pomocou  ktorého sa linka kreslí a nanáša na oči veľmi ľahko. Pomocou tenkého štetca dokážeme vytvoriť tenkú, ale aj hrubú linku. Štetček je prispôsobivý, vďaka nemu môžeme vytvoriť výraznú, alebo aj jemnú tenkú linku. Tekutá linka je výraznej čiernej farby, je veľmi dobre pigmentovaná, nevynecháva, po nanesení rýchlo zaschne a vytvorí matný efekt. A výdrž? Výdrž ma nesmierne prekvapila! Na očiach drží po celý deň, to ale samozrejme záleží aj od toho či máte očné viečka mastné alebo suché. Na mastné viečka by som odporúčala nejaký podklad. Neopadáva, nepraská a ani nezbledne.  Odličujem ju micelárnou vodou, ktorá si s ňou vie dokonale rýchlo poradiť.


Poznáte značku Eveline? Vyskúšali ste už túto linku? Zasúťažili by ste si o ňu na mojom blogu? Používate spevňujúci lak na nechty od tejto značky? Budem rada, ak mi napíšete odpoveď dole do komentára.  Prajem krásny zvyšok dňa. :)

6 komentárov:

  1. Túto značku vôbec nepoznám, ale keď je linka taká dobrá ako píšeš taj mu možno niekedy skúsim. Mám rada linky s takýmto typom štetca.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tá má krásnu sýtu čiernu farbu a veľmi sa mi páči, že sa dá spraviť tak na jemno ako aj nahrubo :) Inak značku nepoznám, no páči sa mi

    VALENTÍNSKA SÚŤAŽ o krásnu vôňu od BEYONCE na mojom blogu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eveline kosmetiku znam je skvela. Mam rada jejich matujici krem. A tyhle linky me zaujal taky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne príde až taká trošku modrá, tým ako je matná :) ešte som myslím že ,takúto matnú linku nevidela, a rozhodne s nejakými tienikmi to musí byť bomba :) ty si si ju navyše krásne urobila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)