20. januára 2017

Bioderma | Sprchový olej


Pokožka je najväčší telový orgán, ktorý nás chráni pred škodlivými vplyvmi. V tomto chladnom období, kedy sa teploty vonku stále držia pod bodom mrazu, naša pokožka najviac trpí. Vonku je chladno a mrzne, vo vnútri je naopak sucho a teplo. Pokožka je vysušená, šupinatá, začervenaná, môže praskať a dokonca aj veľmi štípať, a preto je veľmi potrebné, aby sme svoju pozornosť  venovali správnej starostlivosti o pokožku tela, ale aj pleti v zime. Pokožka si zaslúži ochranu a starostlivosť po celý rok. Je dôležité pokožku pravidelne hydratovať aj z vnútra pomocou  dostatočného príjmu tekutín. 



Veľmi suchá a podráždená pokožka potrebuje tú správnu starostlivosť aj v sprche. V tejto starostlivosti mi najviac vyhovuje Sprchový olej, produkt od značky Bioderma.  Sprchový olej v našej rodine používame skoro všetci, v našej kúpeľni sa vyskytuje neustále a kupujeme ho pravidelne. 



Sprchový olej Atoderm sa nachádza vo fľaši, ktorú tvorí mäkký plast s pumpičkou pre presné a pohodlné dávkovanie. Predáva sa v dvoch rôznych veľkostiach. Na trhu môžeme nájsť 200 ml a dokonca aj veľké litrové balenie. Samotný sprchový olej je žltej farby a má veľmi príjemnú jemnú vôňu. Olej je krémovej a nemastnej textúry, ktorá zaistí jemné čistenie pokožky. V zložení sprchového oleja nenájdeme  parabény, konzervanty, farbivá a dokonca ani rôzne mydlá. Aj napriek tomu, že neobsahuje žiadne mydlá, vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala i tú najcitlivejšiu pokožku. Patent, ktorý obsahuje tento olej, Skin Barrier TherapyTM chráni suchú pokožku pred baktériou Staphylococcus aureus, ktorá spôsobuje zápal a podráždenie. Je hypoalergénny a nekomedogénny. 



Sprchový olej sa nanáša na vlhkú pokožku namiesto sprchového gélu. Dôkladne, ale jemne vyčistí pokožku a zbaví ju rôznych nečistôt.   Intenzívne vyživuje, zvláčňuje pokožku a zmierňuje pocity nepríjemného pnutia. Tento olej vôbec neštípe v očiach a je vhodný aj pre detskú pokožku a pokožku bábätiek, ku ktorej sa správa veľmi jemne a šetrne. Pokožku upokojuje, zjemňuje, hydratuje a chráni. V našej rodine je veľmi obľúbený a rýchlo sa míňa. Ako som už vyššie spomínala, kupujeme ho pravidelne aj do zásoby, najčastejšie na stránke notino.sk, kde je niekedy ponúkaný  aj s dobrou zľavou.  


Vyskúšali ste už tento sprchový olej?



6 komentárov:

  1. Tento olej používa mamka. Zdá sa mi fajn, ale pre mňa má dosť nezaujímavú parfemáciu. Môj obľúbený je s ovsom z Yves Rocher. Vonia ako karamel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ho v menším provedení a ještě si nejsem jistá, jestli mi vyhovuje, nebo ne :D Pro suchou pokožku je ale určitě super! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten vyzerá skvelo :) mám jeden sprchový olej od Yves Rocher, ale zo začiatku mi prekážalo,alebo bolo čudné, že nepení ako sprcháč :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchový olej by som rada vyskúšala :) Je to určite zaujímavý produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento produkt vyzerá skvelo, najmä na toto ročné obdobie!:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O sprchovom oleji som ešte nepočula, no vyzerá to naozaj veľmi zaujímavo


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)