11. novembra 2016

Rimmel | Lasting Finish 120 Cutting Edge



Pamätám si, že  mojím vôbec  prvým produktom, ktorý som vyskúšala bola riasenka práve od značky Rimmel London. Od vtedy mi cez ruky prešlo mnoho výrobkov, niektoré som si obľúbila a niektoré mi vyhovujú menej, ale stále sa k tejto značke rada vraciam. Kozmetika značky Rimmel je  dostupná v každej drogérií, ale jej produkty môžeme nájsť aj na rôznych internetových eshopoch. Dekoratívnu kozmetiku kupujem už iba cez internetový eshop notino.sk. Často tu objavím zaujímavé výrobky za oveľa nižšiu cenu aké sú bežné v drogériách a navyše mám istotu, že si kupujem výrobky, ktoré sú nové a nie sú znehodnotené inými zákazníčkami ako sú napríklad rôzne produkty v stojanoch drogériách. Dôkazom toho, že sa ku značke Rimmel rada vraciam je fakt, že značka Rimmel má v mojej skromnej kozmetickej zbierke hojné zastúpenie. V mojej zbierke sa nachádzajú rôzne laky na nechty, riasenky, očná linka alebo aj rôzne rúže na pery. Rimmel ponúka niekoľko kolekcií rúžov, nude, matné, hydratačné, dlhotrvajúce a do skupinky dlhotrvajúcich patrí aj rúž nádhernej farby, s ktorým by som sa rada dnes podelila.


Výrazné pery sú veľmi ženskou záležitosťou, preto by sme ich mali rozhodne vyskúšať. Okrem klasickej červenej môžeme siahnuť aj po rôznych iných odtieňoch. Stačí nájsť tú správnu farbu, aby ladila k pleti a výsledný efekt bude stáť za to! Výrazne nalíčené pery oživia aj ten najjednoduchší outfit, mnohokrát nahradia šperk a navyše, ak zvýrazníme pery, nemusíme sa častokrát zaťažovať s výrazným líčením očí. Rúž v odtieni 120 Cutting Edge patrí do kolekcie Lasting Finish, ktorá je na kozmetickom trhu už niekoľko rokov. Táto kolekcia obsahuje dlhotrvajúce rúže rôznych odtieňov rúžovej, hnedej či aj výraznej fialovej. 


Rúž sa nachádza v zaujímavom tmavom a pevnom balení, ktorého povrch dotvára obrovské množstvo trblietok v plaste a nesmie ani chýbať typická korunka, ktorá sa nachádza v hornej časti krytu. 120 Cutting Edge je hlboký tmavý odtieň fialovej farby. Pre veľmi svetlé typy pletí je tento odtieň vo viacerých vrstvách veľmi výrazný, mohol byť pôsobiť mdlo. Skôr sa hodí pre teplé typy, ale v jemnej vrstve podľa môjho názoru pristane snáď každej. 



Rúž má krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a priľne na pery. Dlhotrvajúce rúže majú sklon k vysušaniu pier. Odporúčam, aby ste si pred aplikáciou rúžu vypeelingovali pery a naniesli na ne potrebnú vrstvu balzamu na pery. Vyhnete sa tak neestetickým suchým šupinkám, vaše pery budu jemnejšie, budú vyzerať krajšie a rúž sa vám bude ľahšie nanášať na pery. Rúž majú veľmi dobrú pigmentáciu, dobre farbí už v prvej vrstve a na perách vytvára pekný polomatný efekt. Čo sa týka výdrže, je samozrejmé, že s pitím a jedením sa intenzita rúžu na perách znižuje, bez jedla a pitia vydrží v neporušenom stave aj 5 hodín, potom sa začne pomaly z pier vytrácať. Rúž môžete na pery naniesť aj bez kontúrovacej ceruzky, pretože nezalieza za okraj pier, ale dobre drží. Ak chcete predĺžiť výdrž rúžu, naneste si na pery prvú vrstvu, ktorú otlačíte do papierovej vreckovky, prepúdrujte a naneste druhú vrstvu, rúž vám na perách vydrží omnoho dlhšie.


Vlastníte nejaké rúže od značky Rimmel? Ako ste s nimi spokojné?


9 komentárov:

  1. tá farba je prekrásna! presne takýmto rúžom si trafila do môjho vkusu:)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ten je krásny farba brutálna ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poslední dobou na tenhle odstín narážím velmi často, asi si ji budu muset koupit. Celkově rtěnky Rimmel mám velmi ráda a z drogérie jsou asi moje nejpoužívanější. Hlavně odstín Kate č.45. U ní mám už druhé balení.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám veľmi rada rúže od Kate pre Rimmel, tie sú skvelé. A nedávno som od kamošky dostala práve tento, myslím, že aj rovnaký odtieň, ale ešte som ho neskúšala. Farba je však krásna! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. žádnou rtěnku od rimmelu nemám, toto je ale zajímavý odstín :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež vlastním tento rúž, ale v inom odtieni a som s ním nadmieru spokojná. Túto jeseň ma strašne zaujali takéto fialové a hnedé odtiene! :)

    http://beautybylenka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Farba rúžu vyzerá úžasne, ja som si tiež veľmi obľúbila rúže Rimmel, momentálne najviac používam tie by Kate v odtieni 107.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je neskutočný! Tento si určite kupujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. wau ten je neskutočný !!užastná farba!

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)