13. septembra 2016

Ladypinkbox


Ako už určite všetci dobre viete, od augusta  2016 sa internetový eshop parfums.sk  zmenil na notino.sk. Takéto rozhodnutie nastalo preto, lebo eshop sa postupne rozrástol až do 14 krajín  a ako správna rodina chceli mať v každej z nich rovnaké meno. Rozhodli sa pre také, ktoré bude pre všetky krajiny rovnaké a zároveň nové. 


Čo sa mení?
webová adresa na notino.sk, e-mail na info@notino.sk
názov a logo
telefónne číslo zákazníckej linky na 02 205 702 50

Čo ostáva?
cieľ a prístup ku zákazníkom
široký sortiment, ceny, spôsoby dopravy
odberné miesto a obchodné podmienky
 účty, nastavenia, história objednávok a prihlasovacie údaje
webové stránky, sociálne siete
majiteľ, zamestnanci, sídlo
 dodávatelia

Všetky kupóny, zľavy a poukážky z parfums.sk môžete uplatniť aj na notino.sk.


V rámci tejto zmeny niekoľko blogeriek dostalo od eshopu notino.sk malý darček a to túto úžasnú krabičku ružovej farby, v ktorej sa skrývalo veľké prekvapenie v podobe niekoľkých produktov. Tak poďme sa spolu pozrieť na to, čo táto tajomná krabička ukrýva.


V rozkošnej ružovej krabičke sa nachádzalo niečo na vlasy a to konkrétne lak na vlasy značky TONI&GUY, ktorý sľubuje silné spevnenie účesu. Po jeho vyskúšaní však môžem dodať iba to, že veľmi dobre dokáže zafixovať účes bez nepríjemného pocitu na vlasoch, vlasy sú po ňom pekné, lesklé a voňavé. Ďalším produktom je menšia verzia kondicionéra od Klorane, ktorý zasa sľubuje veľký lesk vlasov. Má príjemnú konzistenciu a jemnú vôňu.  Vzorka olejčeka od Orofluido Beauty ma veľmi potešila. Olej má krásnu vôňu a je veľmi hustý. Vlasom dodáva potrebnú hydratáciu, silu a lesk. A prekvapením boli gumičky do vlasov, ktoré by nemali ťahať vlasy a zanechávať stopu, ktorá vzniká na jemných vlasoch po gumičke. 


V balíčku sa taktiež ukrývali produkty aj na zuby. Dve vzorky zubných pást od Mediblanc, ktoré často bývajú ako darček pri každej objednávke. 


Produktov na tvár však bolo v balíčku viac. V krabičke sa nachádzalo malé balenie krému od značky Nivea. Krém má nádhernú typickú vôňu, musím sa priznať, že tento krém som ešte nemala a som veľmi zvedavá ako naň bude reagovať moja pleť. Medzi produkty na pleť patria aj tieto dve vzorky krémov od Vichy, krém Idéalia v plnom balení som prednedávnom už vypotrebovala, zostáva po ňom  krásna jemná pleť, vôbec nie je mastný, tvár sa neleskne, pleť je žiarivá a svieža. Micelárna voda Cleanance od Avene  je určená pre mastnú problematickú pleť, keďže ja mám suchú pleť, tak malé balenie micelárnej vody a samoopaľovacieho krému od Garnier odkladám pre Vás do súťaže, keďže ja mám suchú a tmavú pleť. 


V balíčku som objavila taktiež vzorky rôznych vôní, z ktorých ma zaujala vôňa Escady Desire me, krásna jemná ženská a elegantná. Burberry Baby Touch sľubuje detskú púdrovú vôňu, no mne príliš nevonia.



Holíka Holíka je pomerne mladá kórejská značka dekoratívnej a ošetrujúcej kozmetiky a predtým som sa s jej produktmi vôbec ešte nestretla.  Mojím prvým produktom je práve táto vzorka upokojujúceho telového krému s aloe vera. V balíčku sa nachádzala aj bylinná kúpeľ a malé balenie sprchovacieho krému od Weledy, ktorý má nádhernú vôňu po granátovom jablku.


Ladypinkbox ma veľmi potešil a chcela by som sa poďakovať eshopu notino.sk, že mi ho poskytli na zrecenzovanie. :)


ĎAKUJEM :)

2 komentáre:

  1. Super miniprekvapenie ;) aj ja som ho dostala a veľmi sa mi paci, ze som mohla vyskúšať niekoľko vzoriek a tak sa rozhodnúť, čo budem v budúcnosti určite chcieť

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé produkty! Tento e-shop mám moc ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)