20. septembra 2016

Artdeco | Podkladová báza pod očné tiene


Podkladovú bázu považujem za výrobok, ktorý by mal vytvoriť bariéru medzi našou pleťou a  ďalšou vrstvou kozmetiky. Bázy by mali mať za úlohu pripraviť našu pokožku na ďalšie vrstvy kozmetických produktov.  Medzi ich ďalšiu funkciu by malo patriť jaj predĺženie trvanlivosti naneseného líčidla a lepší vizuálny efekt. Báza pod očné tiene by mala zabrániť tieňom zhlukovať sa v jemných vráskach a jej prínos by mal byť i v tom, že farebne zjednotí farbu pokožky očného viečka. Ak využívate nejaký prípravok ako bázu pod očné tiene, asi mi dáte za pravdu že nanášanie tieňov priamo na pokožku očí a na podklad je rozdielne. Výdrž líčenia s podkladom je oveľa dlhšia ako keď tiene nanášate len na pokožku.



 Artdeco je kozmetická značka, ktorá pochádza z Nemecka. Značka ponúka široký sortiment rôznej kozmetiky. V jej portfóliu môžeme nájsť produkty, ktoré sú určené na starostlivosť o pleť, ale aj veľké množstvo rôznych produktov z dekoratívnej kozmetiky. Čo je však pre niekoho veľmi dôležité, produkty značky Artdeco nie sú testované na zvieratách. Myslím si, že ich najznámejším produktom je práve podkladová báza pod očné tiene. Mojou prvou podkladovou bázou bola podkladová báza od značky Avon, ktorú som už mala v niekoľkých baleniach. Bola som s ňou spokojná, ale mala som veľké nutkanie vyskúšať niečo nové, a tak som sa rozhodla pre snáď najznámejšiu podkladovú bázu od značky Artdeco.



Podkladová báza sa nachádza v čiernom kelímku, ktoré pôsobí veľmi jednoducho, no zato veľmi elegantne. Hoci je kelímok veľmi malý, nachádza sa  v ňom veľké množstvo produktu. Na vytvorenie bariéry medzi našou pokožkou a vrstvami očných tieňov stačí naozaj maličké množstvo podkladovej bázy naniesť na očí, veľké množstvo produktu vám vydrží neskutočne dlho a mám pocit, že z neho takmer ani vôbec neubúda.


Podkladová báza je hutnejšej konzistencie a má jemne perleťový efekt. Na viečku vytvára príjemný zamatový film, na ktorý sa očné tiene dobre nanášajú. Na viečka ju nanášam zvyčajne prstom, čo je podľa mňa jej jedinou nevýhodou, keďže so štetcom sa mi zle pracuje. Zvyčajne po nanesení počkám dve tri minútky, aby sa báza vpila do pokožky. Na rozdiel od iných bází, na viečku nevysychá. Očné tiene sa vďaka tejto báze stávajú odolné proti vode a rôznym nánosom nečistôt. Napriek tomu, že je priesvitná, viečka nezaťažuje a na očiach ju vôbec necítiť. Napomáha odstraňovať a redukovať nedokonalosti a vytvára dokonalý podklad na nanášanie očných tieňov. Očné tiene vyzerajú presnejšie, rovnomernejšie a farebný vzhľad je prirodzenejší. Aplikácia očných tieňov je ľahšia. Zintenzívňuje farbu očných tieňov, zvýrazňuje farbu pigmentu, robí tiene živšie a dokonalejšie, navracia im naozajstný odtieň.



Vyskúšali ste už podkladovú bázu od  značky Artdeco? :) 

6 komentárov:

  1. Moje máma ji miluje a je z ní nadšená. Mě neskutečně smrdí jako nepěkná chlapská voňavka, balzám po holení, a na víčku mě lehce štípe.. ale výdrž je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti s ní nemám, já jako bázi pod oční stíny používám klasickou bázi pod make-up a stačí mi to.

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. So značkou som sa ešte nestretla, ale podľa tvojej recenzie vyzerá dobre ;)
    dávam sledovať ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám jí koupenou, ale ještě jsem jí nevyužila.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa značka Artdeco nikdy predtým nelákala, no táto báza sa mi veľmi zapáčila :) Musí byť skvelá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jasné, je to moja prvá báza pod očné tiene a som s ňou maximálne spokojná. Tiež sa mi zdá, že ju budem mať asi večnosť.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)