19. augusta 2016

Sleek MakeUP | All Night Long


Sleek MakeUp je britská kozmetická značka, ktorá funguje už viac ako 20 rokov v kozmetickom priemysle a vybudovala si silné meno po celom svete.  Cieľom spoločnosti je priniesť svojim zákazníčkam kozmetiku na líčenie, vďaka ktorej sa budú cítiť skutočne skvele a vyzerať veľmi príťažlivo. Produkty nie sú testované na zvieratách a niektoré produkty tejto značky majú vegánske zloženie. Sleek je celosvetovo známa spoločnosť, ktorá za celkom nízke ceny ponúka svoje najslávnejšie paletky i-Divine a jednou z nich je paletka All Night Long, o ktorej si dnes niečo povieme.



1.BALENIE
Paletka očných tieňov býva zabalená ešte v kartónovej krabičke, na ktorej zadnej strane sú vyobrazené všetky odtiene v kruhoch. Samotný obal paletky je veľmi elegantný. Je vyrobený z pevného matného plastu, ktorý zdobí iba elegantný lesklý názov značky. Myslím si, že jedinou nevýhodou matného povrchu je to, že sa ľahko dokáže zašpiniť, odtlačky prstov na ňom vždy zostávajú a je veľmi ťažké ho vyčistiť bez toho, aby nejaké fľaky na ňom ešte nezostali. V paletke sa nachádza okrem teda očných tieňov aj veľké veľmi praktické zrkadlo, ktoré je vždy vhodné na cestovanie a nezaberie zbytočne veľa miesta. V paletke môžeme nájsť aj pribalený očný aplikátor, no ten ja nepoužívam, vždy väčšsinoz preferujem štetce alebo niekedy aj končeky prstov. Ale myslím si, že v nutných prípadoch by ste si oči dokázali nalíčiť aj pomocou tohto aplikátora. Všetky očné tiene majú svoje názvy vytlačené na plastovej fólii, ktorá je pribalená vo vnútri paletky.  Myslím si, že by bolo lepšie, keby názvy očných tieňov boli napísané priamo v paletke alebo napríklad aj vzadu na obale. Fólia v paletke je veľmi nepraktická.





2.ODTIENE
Paletka All Night Long vo vnútri ukrýva 12 krásnych očných tieňov. Podľa názvu paletky sme už mohli zistiť, že je určená na výraznejšie večerné líčenie, ale obsahuje odtiene farbieb, vďaka ktorým môžeme vykúzliť aj jednoduché jemné líčenie. Paletka pozostáva z dvoch matných odtieňov a desiatich trblietavých tieňov so žiarivým shimmerom. Názvy odtieňov boli inšpirované coctailami, ktoré vlastne súvisia s názvom paletky.

Bellini - Svetlý rúžový odtieň so žltými a korálovými odleskami. Je ideálny ako vo vnútornom kútiku, tak aj pod obočím, ktoré jemne prejasní. Ak ho chcete naniesť na celé viečko, je potreba ho jemne navrstviť.

Negroni - Matný tmavohnedý neutrálny odtieň, ktorým ľahko vykontúrujeme očný oblúk, ľahko sa rozmazáva a stráca. Pre intenzívnu farbu je potrebné ho navrstviť.

Martini - Strieborný metalický odtieň, ktorý má krémovú konzistenciu a je veľmi dobre pigmentovaný. Strieborný lesk vytvára jemný kovový povrch.

Prosecco - Zlatý odtieň s kovovým leskom, ktorý ma rovnakú krémovú konzistenciu ako Martini, je dobré pigmentovaný, jedna vrstva vytvára na oku nepriehľadný povrch.

Kir Royale - Rúžový, až takmer biely leský odtieň, krémový a dobre pigmentovaný. Vytvára  ľahko priesvitný vzhľad s jednou vrstvou, ale musí sa jemne navrstviť, aby sa stal neprehľadným.

Mimosa - Jemne bronzový tmavošedý trblietavý odtieň, dobre pigmentovaný s jemnou krémovou konzistenciou.

Champagne - Zlatý leský odtieň s maslovovou textúrou

Spritz - Trblietavý olivovo zelený odtieň, s teplou oranžovou alebo zlatou

Mai Tai - Matný svetlo rúžový odtieň, na tmavšej farby pleti vyznieva ako jasná broskyňovo ružová

Cosmopolitan - Rúžový zlatý odtieň s jemným strieborným leskom, je nepriehľadný s jednou vrstvou, je potrebné ho vrstviť, aby ste dosiahli určitú farbu

Daiquiri - Trblietavý šedý odtieň

Manhattan - Teplý odtieň, ktorý ukrýva medenú farbu s kovovým leskom. Je najviac pigmentovaný v paletke.





3.APLIKÁCIA A VÝDRŽ
 Všetky tiene majú dobrú pigmentáciu, ale niektoré je potreba navrstviť, aby boli na očiach dobre viditeľné.  Matné tiene sú jemno namleté, takže jemne prášia, ale to nepovažujem za mínus,  je to pravdepodobné, keďže všetky matné tiene majú tendenciu prášiť. Oči vždy líčim aké prvé, pretože trblietavé tiene obsahujú veľa trblietok  a pri nanášaní zo štetca trochu opadávajú pod oči. Paletka je vyskladaná z 10 trblietavých očných tieňov a z dvoch matných, pretože je určená na večerné líčenie a oči potrebujú dodať nejaký lesk, aby večer vynikli. Očné tiene majú veľmi dobrú krémovú a maslovú konzistenciu, vďaka nej a farby odtieňov sa ľahko kombinujú, dobre sa rozmazávajú a pomocou jednej paletky môžete vytvoriť rôzne zaujímavé líčenia. Líčenie pomocou tieňov z tejto paletky mi vydrží v neporušenom stave takmer 6-7 hodín bez očnej bázy. Mám suché viečka, takže to môže byť spôsobené aj tým. Mastné viečka určite potrebujú nejaký podklad, aby sa tiene na nich nezliali do nepríjemnej čiarky. Myslím si, že paletka je veľmi kvalitná a určite ju môžem iba odporúčať.

Vyskúšali ste už nejaké produkty od značky Sleek? 

3 komentáre:

  1. Paletka má krásne odtiene.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od Sleek mám iba jednu paletku, a tiež sa mi tam nepáči tá fólia :) po pár razoch, čo som sa držala , som ju nakoniec vyhodila :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie tiene vyzerajú nádherne. :) Mám od Sleek jednu, ale radšej využívam paletky od E-style. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)