30. augusta 2016

Makeup Revolution | Matná lícenka New Rules


Hoci značka Makeup Revolution bola založená len v roku 2014 v Londýne a patrí medzi najmladšie kozmetické firmy, ktoré sa pohybujú na celosvetovom trhu, môžem ju zaradiť medzi moje  snáď najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané značky kozmetiky. Značka Makeup Revolution ponúka vo svojom porfóliu veľmi zaujímavé a hlavne kvalitné produkty. Ženy a mnohé dievčatá si obľúbili najmä ich kvalitné, ale veľmi lacné rúže na pery, laky na nechty, srdiečkové lícenky či rozjasňovače, ale najviac známe sú pravdepodobne ich legendárne skvelé paletky. Táto značka  prichádza na kozmetický trh neustále s nejakými novými produktami a medzi nedávne novinky tejto značky patrí aj táto matná lícenka, ktorú by som vám dnes rada ukázala a niečo o nej povedala. 



Lícenka je dôležitou súčasťou každého make - upu. Veľa žien si to však neuvedomuje a jej význam podceňuje. Pritom  pomocou lícenky môžeme rozjasniť pleť, korigovať tvár a dokonca ju aj opticky omladiť. Dôležité je však vybrať si správny odtieň. Svetlé typy by si mali zvoliť lícenku svetlej farby, ako je napríklad ružová alebo broskyňová. Pre tmavšie typy sa hodia lícenky s tmavo červenými a vínovými odtieňmi. Som tmavej pleti a nájsť dobrú matnú lícenku bol pre mňa veľký problém. Tak ako som už spomínala vyššie, medzi nedávnymi novinkami, ktoré sa objavili na našom trhu boli práve aj matné lícenky. Vybrať si môžeme zo 6 rôznych matných odtieňov, od jemnej prirodzenej staroružovej až po výrazný červenkastý odtieň New Rules, ktorý vlastním ja.



Lícenka The Matte sa nachádza v jednoduchom, ale veľmi elagantnom balení. Obal pozostáva z čierneho plastu a priehľadného vŕšku, na ktorom  je zlatou farbou vyobrazený nápis značky.  Celkovo je balenie veľmi pevné, dobre drží a ľahko sa neotvorí. V balení sa nachádza 9 gramov lícenky. Lícenka je pudrovej konzistencie a pri nanášaní jemne práši. Nanášam ju vždy veľkým skoseným štetcom a dobre sa rozmazáva. Pri aplikovaní lícenky je potrebné mať celkom ľahkú ruku,aby ste to s ňou neprehnali, keďže je naozaj vysoko pigmentovaná. Odtieň New Rules je výrazný červenkastý odtieň s jemným nádychom do ružova a bez akýchkoľvek trblietok. Je vhodný najmä pre tmavšie typy pletí a správnym nanášaním vytvorí na líčkach pekný zdravý červený nádych. Je možné ju použiť aj ako očné tiene. Nanesená lícenka vydrží veľmi dlho, počas dňa sa iba jemne vytratí, nezmizne úplne, ale až do večera, do odličovania zostáva stále na pleti.


 Túto lícenku vám môžem odporúčiť, ak ste svetlý typ určite sa môžete pozrieť po ostatných jemných a prirodzenejších odtieňoch. Je však potrebné si naozaj s nanášaním dávať pozor, keďže lícenky sú veľmi pigmentované, aby ste neskončili s dvoma červenými fľakmi na tvári. Celkovo hodnotím lícenku veľmi pozitívne, som konečne rada, že som našla skvelý matný odtieň bez zbytočných trblietok. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)