3. júna 2016

Makeup Revolution | Focus & Fix sada na obočie

 Značka Makeup Revolution patrí medzi najmladšie firmy, ktoré sa pohybujú na celosvetovom trhu, nakoľko bola založená v Londýne až v roku 2014. Značku Makeup Revolution pozná snáď každá blogerka, či aj celkom obyčajné dievčatá, ktoré sa zaujímajú trošku viac o kozmetiku. Dievčatá z Českej republiky si túto kozmetiku nemusia objednávať cez eshop, pretože je dostupná aj v drogérií Rossmann. Značka Makeup Revolution ponúka vo svojom porfóliu veľmi zaujímavé produkty. Ženy a dievčatá si obľúbili najmä ich kvalitné, ale veľmi lacné rúže na pery, laky na nechty, srdiečkové lícenky či rozjasňovače, ale najviac známe sú pravdepodobne ich legendárne paletky. Veľký záujem vzbudili zvlášť kontúrovacie paletky a paletky očných tieňov.  Značka ponúka aj  niekoľko druhov mnohých zaujímavých paletiek, pomocou ktorých si ľahko a rýchlo dokážete upraviť obočie.


Myslím si, že obočie je doslova základnou časťou našej tváre a pohľadu. Očný kontakt je predsa najdôležitejší, preto venujeme pozornosť krásne upravenému obočiu. Práve dokonale upravené obočie patrí k základu krásnej tváre.  Základný tvar obočia je už daný prírodou. Skoro každému z nás však rastie obočie, ktoré sa nám nepáči, a preto podnikáme kroky k jeho zmene. Nie vždy sú to však zmeny k lepšiemu. Často ho zanedbávame, pretože si ho nevieme správne upraviť alebo naopak, až príliš ho trháme a formujeme do úzkeho neprirodzeného tvaru. Nezáleží na tom, či uprednostňujete jemný, prirodzený make up alebo ste skôr zástankyňou výrazného líčenia. Krásne vytvarované obočie je jednoducho must-have pri každom type make upu. Na kozmetickom trhu už existuje niekoľko druhov produktov, pomocou ktorých si môžeme vytvoriť dokonalé obočie, snáď medzi najznámejšie patria asi ceruzky na obočie, sady na obočie, gély či aj rôzne tónovacie farby. ceruzky na obočie, sady na obočie, gély či aj rôzne tónovacie farby. V minulosti, približne v trinástych rokoch, v mojich „makeup“ začiatkoch som si obočie zvykla „líčiť“ čiernou ceruzkou, no, aj keď som sa akokoľvek snažila robiť čo najjemnejšie ťahy, nikdy to nevyzeralo prirodzene a tak som chodila s veľkými vytrhanými čiernymi oblúkmi, začo sa dodnes hanbím. Až postupom času som si obočie nechala zarásť a učila som sa ho pekne vykresliť. Jedného dňa som skúsila tieň na obočie a keď som sa s ním naučila pracovať, odhodila som všetky ceruzky na obočie. Hoci mi dodnes nenarástlo to husté obočie, aké som mala predtým, dnes už je v omnoho lepšom stave, aspoň si to teda myslím.


Najradšej si obočie upravujem tieňmi, nie však obyčajnými, ale tými, ktoré sú určené presne na obočie. Značka Makeup Revolution ponúka veľmi zaujímavé produkty, medzi ktoré patrí aj táto paletka na obočie Focus and Fix , ktorá je dostupná v dvoch odtieňoch. V ponuke je odtieň Light Medium a tmavší Medium Dark.  Všeobecne platí, že ženy so svetlými vlasmi by si mali vyberať na obočie produkt, ktorá je o odtieň tmavší ako ich farba vlasov, ženy s tmavými zasa farby o niekoľko odtieňov svetlejšie. Keďže mám čierne tmavé vlasy a snedú  pleť, vybrala som si  sadu na obočie v odtieni Medium Dark.


1.BALENIE

Začneme teda balením tak ako zvyčajne. Balenie je štandarné, ale celkom kompaktné a skladné,  je vhodné najmä na cestovanie, keďže nezaberá veľmi veľa miesta. Je vyrobené z odolného pevného čierneho plastu, na ktorom sú napísané zlaté nápisy značky a názvu produktu. Zo zadu je vypísané zloženie a ďalšie potrebné informácie. Tento kit obsahuje štyri produkty,  z toho sú tri rôzne pigmentované tiene na obočie a jeden biely krémový vosk, ktorý slúži na fixáciu obočia. Sada obsahuje taktiež mini štetec s krátkou rukoväťou a šikmými štetinami, s týmto štetcom si naozaj ľahko a presne dokážete nalíčiť obočie a malú pinzetku, ktorá je bohužiaľ na nič, keďže je malá, vôbec nie je ostrá a nedokáže vytrhnúť ani čo len jeden jediný chlp. Medzi výhody patrí napríklad to, že sa v paletke ukrýva celkom veľké a kvalitné zrkadlo.


2. ODTIENE A PIGMENTÁCIA
Ako som spomínala vyššie, tento malý kit obsahuje tri pigmentované tiene rôznych odtieňov a jeden bezfarebný krémový vosk na obočie. Tiene sú veľmi jemne namleté a pri jednom malom pretretí po tieni vám nezostane veľký nános produktu na prste, čiže ich pigmentácia nie je veľmi silná a ostrá. Tiene vôbec neopadávajú a neprášia. Tiene sú tmavých hnedých odtieňov, keďže ide o paletku, ktorá je určená pre tmavé typy. V paletke sa nachádza svetlý tieň a tiene so studeným popolovým a teplým podtónom. Tiene môžete medzi sebou rôzne voľne kombinovať, aby ste dosiahli tú vašu farbu alebo ich môžete použiť aj samostatne.  Priehľadný vosk  značne zíntenzívňuje farebné tiene, čiže im poskytuje  väčšiu pigmentáciu, tak ako môžete vidieť nižšie na fotografiách.




3. APLIKÁCIA A VÝDRŽ
Pred nalíčením obočia si  vždy vezmem kefku a prečešem ho smerom hore a koniec obočia začešem do boka. Pomocou najtmavšieho tieňa číslo 3 a šikmého štetca si obočie podčiarknem a pomocou toho istého tieňa vykreslím aj vrchnú líniu obočia. Aby obočie vyzeralo čo najprirodzenejšie, nikdy ho nezačínam kresliť od začiatku, ale až o kúsok ďalej. Celé obočie vyplním tieňom číslo 2 a najsvetlejší odtieň číslo 1 vždy nanášam jemne na začiatok obočia. Potom na štetec nanesiem malé množstvo priehľadného vosku a jemne ním zafixujem obočie, aby vyzeralo čo najprirodzenejšie, ale upravene. Aby bol tvar obočia presný, tak pomocou tekutého korektoru ohraničujem obočie zospodu a zhora.  Korektor potom  rozmažem a zapracujem do pleti. Čo sa týka výdrže, tiene držia po celý deň na svojom mieste, nerozmazávajú sa a ani nestrácajú na intenzite. 


Celkovo som s touto paletkou na obočie veľmi spokojná. Je vhodná taktiež aj pre dievčatá, ktoré s líčením iba začínajú, keďže tiene nie sú veľmi pigmentované a obočie nimi vykreslite rýchlo a hlavne prirodzene. Za tú cenu sa oplatí a hlavne dlho vydrží, keďže na jedno nalíčenie obočia spotrebujete naozaj iba kúsok produktu.




Vyskúšali ste už túto paletku? Čím si najradšej upravujete obočie?

8 komentárov:

  1. Máš pěkný tvar obočí :) Já paletky na obočí nepoužívám, ačkoliv doma jednu mám. Lépe se mi pracuje s tužkou :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka vypadá dobře, ale já bych asi potřebovala ještě více našedlejší odstíny. Ale kdo ví, třeba by mi sedla taky :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. MUR Mám ráda, o této paletce jsem přemýšlela, nakonec jsem zvolila tu od Rimmelu :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvoje obočie vyzerá po upravení naozaj krásne. Veľmi sa ti to podarilo :)

    Čo je dobré to musím mať 6. miesto Bloger roka 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekné.. Aj obočie ma pekný tvar aj si ho pekne upravila :)

    Discoveringglam

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento set na obočie od Revolution vyzerá vážne dobre ja pouźívam momentálne ten od Pupa Milano a aj ten je celkom dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hezky zpracované :) Paletka vypadá skvěle :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super! Make-up Revolution mam moc rada, tuhle sadu bych si klidne rada poridila :) Ja na oboci pouzivam obycejny ocni stin :D
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)