23. apríla 2016

Maybelline | Color sensational



T. L. Williams v roku 1915 založil rodinnú spoločnosť Maybelline. Spoločnosť pomenoval po svojej sestre Maybel, ktorá ho pôvodne priviedla na nápad vyrábať a predávať jednoducho použiteľný prípravok na stmavenie očných rias. V roku 1917 spoločnosť Maybelline začala predaj svojho prvého výrobku Maybelline Cake Mascara. Šlo o prvý moderný prípravok očnej kozmetiky na každodenné použitie. Maybelline svoju obchodnú činnosť rozšírila o ďalšiu kozmetiku: produkty na tvár, pery a nechty. V roku 1991 vznikla reklamná titulka Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline (Možno sa taká narodila. Možno je to Maybelline). Tento „podpis", ktorý značke prináša úspech dodnes, zostáva naďalej známy na celom svete. V roku 1996 bola Maybelline odkúpená spoločnosťou L'Oréal USA, Inc. Hlavné sídlo spoločnosti sa presťahovalo do mesta New York. Vďaka tomuto novému partnerstvu získala Maybelline možnosť vytvárať tie najnovšie a najviac inovatívne produkty, a to vďaka využitiu špičkových výskumných a vývojových tímov. V roku 2002 sa Maybelline stala kozmetickou značkou číslo jeden na celom svete. V roku 2004 sa z Maybelline oficiálne stala spoločnosť Maybelline New York. Tento názov odráža veľkosť, štýl, farebnosť a úspešnosť, ktoré mestu dávajú jeho skvelý a úchvatný charakter. Dnes je kozmetická značka Maybelline New York číslo jeden v globálnom meradle a možno sa s ňou stretnúť vo viac než 90 krajinách na celom svete. 


Od tejto značky som vyskúšala pomerne veľmi málo výrobkov. Vždy som stojany s touto kozmetikou obchádzala, až dokým som nevyskúšala ich naozaj veľmi vydarenú riasenku na oči Sensational, ktorá si ma už po prvom použití hneď získala. Spolu s riasenkou som v balíčkoch Lo-Fi a Valencia objavila aj ich ospevované očné tiene Color tattoo, laky na nechty, riasenku Go extreme! a aj tento rúž, ktorý ma veľmi v dobrom zmysle prekvapil a o ktorom by som vám chcela dnes niečo povedať.


 Rúže sa nachádzajú v hranatom plastovom balení, ktoré nesie charakteristickú farbu podľa toho, aký odtieň rúžu sa v ňom nachádza. Musím vydvihnúť, že Maybelline ponúka až 20 rôznych zaujímavých odtieňov, z ktorých si vyberie snáď naozaj každá. V balíčku Lo-Fi sa nachádzal červený odtieň Red Revolution.


Red Revolution je červený rúž s kvapkou jemnej rúžovej, celkovo má tento rúž studený podtón. Rúž ma jemnú a príjemnú textúru, vďaka ktorej sa na pery nanáša ľahko, nedrolí sa, ale ani nie je príliš mastný a lepkavý. Odtieň Red Revolution má veľmi dobrú pigmentáciu, kryje dostatočne, pery stačí pretrieť  iba jednou vrstvou rúžu. Osobne rúže na pery vždy aplikujem v dvoch vrstvách, prvú otlačím do vreckovky a natieram druhú vrstu, aby mal rúž dlhšiu výdrž. Rúž vytvára na perách jemne lesklý efekt, ale vôbec nie lepkavý. Rúž na perách vydrží približne 2-3 hodinky, s pitím a  jedlom sa stráca rýchlejšie, z pier sa vytráca od stredu.


V zložení rúžu dominuje med, ktorý je kvalitným zdrojom antioxidantov a minerálov. Jeho bohatá textúra pery uhladzuje a vyživuje. Zmäkčujúce vosky chránia pery pred pocitom vysušenia a napätia a vitamín E, ktorý ochraňuje pokožku pier pred ultrafialovým žiarením a disponuje viacerými pozitívnymi účinkami a známe sú i jeho antioxidačné vlastnosti. Vďaka tomuto zloženiu rúž vôbec nevysušuje, ale ich naozaj hydratuje. Aj po odlíčení su pery jemné a hladké.
S rúžom som veľmi spokojná a môžem vám ho iba odporučiť.


Medzi posledné novinky, ktoré na trh priniesla značka Maybelline patria aj nové matné rúže, ktoré sú súčasťou tiež tohto radu a určite by som si chcela aspoň jeden matný rúž  zaobstarať.


7 komentárov:

  1. Od Maybelline žádnou rtěnku nemám, ale slyšela jsem na ně velké chvály.. Takže se po nějaké musím kouknout. Takhle nevypadá vůbec špatně, ten odstín je moc hezký, takový ještě ve své sbírce rtěnek nemám :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rúž má veľmi pekné balenie ale aj farba je úžasná :) Určite sa po ňom pozriem aj ja :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnka vypadá nádherně! Skvěle napsaný článek a dokonalé fotky! :) Jsem ráda, že jsem na tenhle blog narazila. :) Stávám se pravidelným čtenářem!
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný článok a aj tvoj blog sa mi páči :) Nechcela by si spriateľiť a sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť :) http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rúž vlastním tiež, len v inom odtieni. Ten tvoj je však famózny! Veľmi sa mi páči tvoj štýl písania a stručný popis značky. Samozrejme sa pridávam sa k tvojim odoberatelom :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)