12. apríla 2016

Haul | Parfums.sk #4


Ahoj, vítam Vás opäť pri pokračovaní druhej časti mojej poslednej objednávky, ktorú som zrealizovala iba pred nedávnom. Spolu s mojou kamarátkou sme sa dohodli a urobili menší jarný nákup. Spojili sme si spolu naše objednávky, takže sme aj ušetrili a poštovné nás vyšlo lacnejšie ako keby sme si objednávali samy. Aj vy si často zlučujete vaše objednávky s kamarátkami? Dnes by som Vám chcela ukázať úlovky iba z dekoratívnej kozmetiky. Na začiatok môžem povedať, že som si nezaobstarala až také veľké množstvo produktov z dekoratívnej kozmetiky ako naposledy, ktoré ste mohli vidieť v nedávnom článku. Objednala som si iba tie produkty, ktoré mi v mojej kozmetickej zbierke chýbali.


Rúže Lasting Finish od značky Rimmel mám veľmi rada. Patria medzi naozaj vydarené výrobky tejto značky. Majú úžasnú vôňu, na pery sa ľahko nanášajú, pretože majú jemnú krémovú konzistenciu a aj na perách dlho vydržia. Práve tento produkt som si zaobstarala aj v nedávnych nákupoch v odtieni 120 Cutting Edge, ktorý ma veľmi prekvapil a donútil dokúpiť si ďalšie zaujímavé odtiene. Najviac sa mi zapáčil odtieň 077 Asia, ktorý ma zaujal najmä svojou hodvábnou farbou. Krásna jemná rúžová farba, ktorá ukrýva aj kvapku hnedej a fialovej farby. Priznám sa, že práve tento odtieň som vyhľadávala u iných značiek, ale žiaľ márne. Po dlhom hľadaní som nakoniec na neho natrafila a musím povedať, že som s týmto odtieňom veľmi spokojná, aj hoci  som nikdy nebola a dodnes nie som nositeľkou jemných nude odtieňov rúžov, pretože mám veľmi tmavé pigmentované pery, na ktorých jemné nude odtiene rúžov nevyniknú. Ale tento rúž má taký prirodzený odtieň, ktorý ich aj jemne zosvetlí a dodá im krásny šťavnatý vzhľad. Hodí sa najmä k výraznému líčeniu očí, ale budem ho používať aj k dennému jemnému líčeniu.



Ďalším produktom je kontúrovacia ceruzka na pery 1000 kisses. Vlastním naozaj iba zopár kontúrovacích ceruziek a to len v rôznych odtieňoch červenej. Značka Rimmel ponúka skutočne veľké množstvo rôznych zaujímavých  odtieňov ceruziek na pery. Do oka mi padol odtieň 011 Spice, ktorý je dupe odtieňa ceruziek na pery slávnej značky MAC. Odtieň Spice je pôvabnej škoricovej farby, ktorá obsahuje aj stopy rúžovej a hnedej, ale aj štipku koralového sfarbenia. Ceruzku som už vyskúšala, nie je tvrdá ani príliš mäkká, má veľmi dobrú pigmentáciu a na pery sa nanáša ľahko. Ak hľadáte nejakú dobrú, ale zasa nie príliš drahú kontúrku určite siahnite po nejakej od Rimmel. Za jeden kus zaplatíte iba 1,90 € čo sa naozaj veľmi vyplatí!




A posledný produkt, ktorý zakončuje tento nákup je makeup  Colorstay od značky Revlon, ktorú bežne v našich slovenských drogériách nenájdete. Makeup sa predáva v dvoch verziách, pre mastnú/kombinovanú a normálnu/suchú pleť. Makeup sľubuje stredné krytie, dlhú výdrž. Určite medzi jeho výhody patrí napríklad aj to, že obsahuje ochranný faktor SPF 20, ktorý je veľmi potrebný najmä teraz s prichádzajúcim slniečkom a musím pochváliť veľký výber odtieňov, takže ten svoj správny si nájdu aj tie najsvetlejšie typy alebo aj ženy so snedou pokožkou.  Keďže mám suchú pleť, tak som si kúpila makeup, ktorý je určený pre môj typ pokožky. Nový makeup som potrebovala, keďže makeup True Match od Loreál, ktorý som Vám ukazovala v predošlom článku mi, bohužial, nesadol odtieňom.



Vyskúšali ste  už nejaké produkty, ktoré som si kúpila? 
Akú máte skúsenosť s makeupom Colorstay? 

Prajem pekný zvyšok dňa. :)

8 komentárov:

  1. Revlon Colorstay makeup mám aj ja doma, a je výborný :) Krásne si nakúpila!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super haul, ta rtěnka vypadá dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kontúrka má naozaj nádhernú farbu. Aj samotný rúž vyzerá veľmi dobre a určite ti sekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten Revlon makeup bych ráda vyzkoušela, vypadá super :) Jinak barva rtěnky je super :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Revlon make up mám doma, ale vo verzii pre mastnú pleť a nedám naň dopustiť ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé nákupy:) mimochodom na parfums.sk nakupujem veľmi rada♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Makeup od Revlonu pro mastnou pleť miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)