15. marca 2016

Unboxing | Parfums.sk

Internetový eshop Parfums.sk Vám asi predstavovať nemusím, pozná ho snáď každá kozmetická nákupná maniačka. Určite viete, že  eshop ponúka nielen značný výber parfumov rôznych známych svetových značiek, ale aj rozsiahle množstvo kozmetiky pre ženy, mužov, ale aj deti. Môžete tu nájsť produkty,  ktoré napríklad bežne v kamenných obchodoch za drogériách nájdete za oveľa vyššie ceny a produkty známych značiek, ktoré bežne u nás v drogérií nenájdete. Dokonca, môžeme tu nájsť  aj bylinkové čaje, sušené ovocie, zdravé bio chia semienka alebo aj proteíny. Nakupujem tu rada a často v pohodlí domova a posledný nákup som uskutočnila v piatok a dnes, v pondelok, svoj nákup mám už doma. Chcela by som Vám dnes ukázať prvú časť produktov, ktoré obsahoval dnešný veľký balík. Ide zväčša o pleťovú a telovú kozmetiku, novinky z dekoratívnej kozmetiky si zaslúžia svoj osobitný článok.


Zelený íl alebo označovaný aj ako francúzsky íl je 100% prírodný produkt. Jedná sa o jemne mletú horninu, je prirodzeným bohatým zdrojom vápnika, horčíka, kremíka, draslíka, sodíka, železa, titánu, mangánu a ďalších minerálnych látok a stopových prvkov. Je o ňom všeobecne známe, že veľmi dobre absorbuje z pokožky toxické látky, zbavuje ju nečistôt aj nežiadúcej mastnoty, vyživuje ju, spevňuje, obnovuje, vyhladzuje a upokojuje podráždenú pokožku. V malom balení sa nachádza  prášok, z ktorého si musíte samy vyrobiť pleťovú alebo telovú masku. Prášok sa mieša s vodou a nanáša sa štetcom na vyčistenú tvár. Je vhodný do čistiacich a regeneračných pleťových a telových masiek, jemných peelingov, k telovým zábalom, obkladom i kúpeľom. 



Ricínový olej je ďalším prírodným produktom od značky Saloos. Je lisovaný za studena a je nerafinovaný. Hoci má výrazné laxatívne účinky, v kozmetike má naozaj všestranné použitie. Je vhodný na suchú pleť, pôsobí hojivo na jazvy, podporuje regeneráciu pokožky, pomáha odstrániť niektoré druhy bradavíc. Ženy si ním najmä potierajú mihalnice a obočie, na ktoré má blahodárne účinky, vie ich dokonale zregenerovať a urýchliť rast nových chĺpkov a mihalníc. Je veľmi hustý a odporúča sa riediť ho s inými olejmi.



Hydratačný mandľový krém od Herbavera Body som kupovala pre maminu, ktorá miluje vôňu madlí a hľadala nejaký krém, ktorý jej prevonia nielen pleť, ale aj telo jej obľúbenou vôňou. Krém je veľmi hutný, dobre sa rozotiera a pomaly vsiakne do pokožky. Pokožka je dostatočne vyživená, hebká a jemná na dotyk. Krém má jemnú prenikavú vôňu. Hoci krém splnil všetky mamine očakávania, stále hľadáme ideálny výživný krém s mandľovou vôňou a dobrým zložením.



Antiperspirant Powder Soft Dove má jemnú neobvyklú kvetinovú vôňu s nádychom detského púdru. Vo vôni dominuje upokojujúca kombinácia čerstvých frézií a pivoniek v spojení so smotanovou arómou jantáru, exotického santalového dreva a bohatého pižma. Tento antiperspirant sľubuje výnimočnú starostlivosť o pokožku vďaka obsahu ¼ hydratačného krému. Okrem účinnej ochrany proti poteniu a efektívnemu boju proti nepríjemnému zápachu po celých 48 hodín, zároveň by mal pomáhať pri starostlivosti o pokožku podpazušia.


Vyskúšali ste už aj Vy tieto produkty? 
Nakupujete na eshope parfums.sk?

6 komentárov:

  1. Už se těším na tvůj názor na ricinový olej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, že napíšem recenziu aj s fotografiami pred a po používaní :) zatiaľ som s ním spokojná

      Odstrániť
  2. Tvoj výber je fakt super :) ten zelený íl ma veľmi zaujal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zelený íl dokonale vyčistí pleť, odporúčam ti ho vyskúšať :)

      Odstrániť
  3. Ten krém vypadá moc dobře.. Hezký nákup, já na parfums.cz nakupuji každý měsíc :-)

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, rada by som si prečítala a nazrela do tvojho košíka, čo si objednávaš :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár :-)