4. marca 2016

Mary Kay | Odličovač očí



Dôkladné odličovanie je a vždy bude dôležitou súčasťou správnej starostlivosti nielen o pleť, ale aj o oči a očné okolie a je základom na udržanie zdravia pokožky.  Ak však hovoríme o rannom odličovaní, nesmieme si ním nahrádzať večerné, ktoré sa nám kvôli únave nechcelo zrealizovať. Cez noc by sa nám totiž upchali póry, pleť by pôsobila unavene až napokon by sa to dokonca prejavilo vznikom vrások a polamanými, slabými mihalnicami. Mať krásne oči neznamená len vedieť si ich krásne nalíčiť, ale je rovnako dôležité vedieť si ich aj správne odlíčiť.  Na odlíčovanie očí môžeme použiť prípravky, ktoré bývajú buď na báze vody, vody a oleja (alebo silikónu) či v podobe mlieka. Každá žena si musí vybrať podľa toho, čo jej najviac vyhovuje. 


Odličovač očí od značky Mary Kay sa nachádza v rúžovej krabičke v plastovom obale s uzatváracím viečkom. Balenie, v ktorom sa nachádza odličovač je vysoké a štíhle. Samovoľne na tampón nevytečie, je potreba ho trošička stlačiť. V balení sa nachádza 110ml odličovača. Odličovač  sa skladá z dvoch zložiek. Horná zložka odstraňuje vodou nezmývateľný očný mejkap a spodná odstraňuje vodou zmývateľný očný mejkap. Pred použitím je dôležité obsah fľaštičky dôkladne premiešať, aby sa obidva zložky spojili a účinne odstránili očný makeup.


Odličovač očí nanesiem v malom množstve na tampón, ktorý jemne priložím k viečku a nechám pôsobiť niekoľko sekúnd.  Riasy odličujeme rovnakým pohybom - teda zhora nadol (respektíve od korienkov ku končekom). Rozhodne sa vyhnite silnému tlaku, ktorý neprimerane vyťahuje pokožku okolo očí, za pár rokov by sa vám to vypomstilo väčším počtom vrások. Riasenku odlíčime tak, že tampón ľahko stiahneme od korienkov rias smerom dole. Tým zabránime aj nechcenému polámaniu rias. 


Odličovač jemne, ale veľmi rýchlo a účinne odstráni aj vodeodolný makeup. Naozaj stačí tampón chvíľu pridržiať na očiach a očný makeup máte odlíčený. Už po použití malého množstva rozpustí ihneď aj ten najodolnejší makeup. Po použití nezanecháva pocit mastnej pokožky, ako to u dvojfázových odličovačoch býva, pretože neobsahuje olej. Jemná pokožka nie je vysušená. Odporúčam po odlíčení na očné okolie naniesť očný krém Sensibio Eye. Odličovač nemá žiadnu vôňu, očné okolie nijak nedráždi. Počas odlíčovania som nepociťovala žiadne štípanie v očiach. je vhodný aj pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky a pre citlivé oči. Balenie odličovača vydrží veľmi dlho, naozaj ho na odlíčenie stačí iba máličko.


Vyskúšali ste už tento produkt? Obľúbujete  dvojfázové odličovače? :)










6 komentárov:

  1. Toto je najlepší odličovač očí, alý poznám. Používam ho už dlhé roky a nechystám sa ho vymeniť :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá super, určite by som ho rada vyskúšala:)
    Chcela by som ťa srdečne pozvať na moju giveaway a budem rada, ak sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odličovač mám aj ja a neviem si ho vynachváliť :) Dokáže ma odlíčiť za pár sekúnd, čo je na nezaplatenie. A o tom, že dokáže odlíčiť aj vodeodolný make-up už ani nehovorím.

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S timto odlicovacem zkusenost nemam, dvojfazovy odlicovac jsem zatim zkousela jenom od Garnier a byl super, ale posledni dobou se nejradeji odlicuji kokosovym olejem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S timto odlicovacem zkusenost nemam, dvojfazovy odlicovac jsem zatim zkousela jenom od Garnier a byl super, ale posledni dobou se nejradeji odlicuji kokosovym olejem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fantastický :) najlepsi odlicovac aky poznam...teraz ho objednavam za necelych 20ecok z notina ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)