11. marca 2016

Haul | Rimmel

 Značka Rimmel bola založená Eugene Rimmelom v roku 1834  vo Veľkej Británií. Táto kozmetická firma ponúka široké množstvo rôznych kozmetických produktov.  Myslím, že každá žena a každé dievča, ktoré sa zaujíma o kozmetiku, vyskúšalo aspoň jeden produkt z ich portfólia zaujímavých výrobkov. Pamätám si, že  mojím vôbec  prvým produktom, ktorý som vyskúšala bola riasenka práve od značky Rimmel London. Od vtedy mi cez ruky prešlo mnoho výrobkov, niektoré som si obľúbila a niektoré mi vyhovujú menej, ale stále sa k tejto značke rada vraciam. Je toho dôkazom aj fakt, že značka Rimmel má v mojej skromnej kozmetickej zbierke hojné zastúpenie a v poslednom čase mi  pribudli do mojej zbierky aj tieto produkty, ktoré by som Vám chcela ukázať.




Lasting Finish mono lícenka nie je žiadnou novinkou. Hoci v sortimente Rimmel je stálym produktom, ku mne sa dostala až teraz. Lícenka má jemne korálovo-rúžovú farbu a jemne farbí. Vďaka tomu, že obsahuje veľké množstvo trblietok je vhodná na rozžiarenie líc. Budem ju používať najmä v letnom období. V zime rada obľúbujem matné lícenky. Bronzujúci púder alebo iba bronzér v mojej zbierke sa nachádzal už predtým, ale v inom odtieni. 021 sun light je svetlejší hnedý odtieň, ktorý má podtón do oranžova. V zime na svetlejšiu pleť bola pre mňa 027 príliš tmavá a 021 je teraz pre mňa úplne ideálna. Používam ho na jemné kontúrovanie tváre. Nanášam ho na čelo, lícne kosti, bradu a pomocou úzkeho štetca ním kontúrujem aj nos. Makeup Lasting Finish nude je ľahký, stredne krycí makeup, ktorý je druhou verziou makeup Lasting Finish v pumpičke, ale je určený pre suchú pleť, keďže je hydratujúci. Dobre sa rozotiera a prispôsobí sa pleti. Najlepšie sa zapracuje s hubkou alebo aj štetcom. Po nanesení je pleť matná, ale v priebehu dňa sa matný efekt vytratí.





Očná linka Scandaleyes ma veľmi v dobrom prekvapila. Linka je čierno čierna, ľahko sa pomocou nej nakreslí  tenučká linka, ktorá v priebehu dňa dobre drží,  nerozmazáva sa a nebledne. Zaujímalo by ma, ako dlho linka vydrží a nevyschne, keďže linky v pere majú tendenciu rýchlo vysychať. Magnif´ eyes sú očne tiene a kajálová ceruzka v jednom. Produkt patrí medzi posledné rimmelové novinky. V ponuke sú až 4 rôzne kombinácie farieb, hnedá, zlatá, modrá a rúžová. Produkt je vhodný na cestovanie, keďže nezaberie mnoho miesta. Obidva produkty sú dobre pigmentované, ale ešte som ich nevyskúšala na očiach. Riasenka Extra 3D lash obsahuje silikónovú úzku kefku, ktorá mihalnice ľahko predĺži a zahustí. Počas dňa dobre drží a neopadáva pod oči. Nenaberá veľké množstvo farby, takže mihalnice nie sú zlepené. Pomocou kefky sa dajú ľahko a dokonale nalíčiť aj spodné riasy.






The Only 1 je kolekcia rúžov, ktoré sa na český a slovenský trh dostali iba pred nejakým krátkym časom.  Konzistencia rúžov je ľahká krémová, dalo by sa povedať, že až taká gélová. Rúže majú dobrú pigmentáciu. V Česku sa predáva 12 odtieňov z 15, ktoré sú dostupné v zahraničí, u nás iba 8. Mrzí ma, že tie najtmavšie rúže sa k nám  už nedostali. Ja mám odtieň 120 YOU´ RE ALL MINE, je to výrazný ružový odtieň s kvapkou do fialova. Pristane aj svetlým typom, ale aj ženám, ktorý majú teplý podtón pleti.



Zaujalo Vás niečo z mojich noviniek? Akú máte názor vy na značku Rimmel? Čo Vám sadlo/nesadlo? Vyskúšali ste ich novinky?

11 komentárov:

  1. Máš krásny blog a super článok... Od Rimmelu používam hlavne laky, sú super a dlho vydržia.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek, bronzer mám taky a je podle mě dost dobrý:) Jinak bych chtěla pochválit super a kvalitní fotky, jen tak dál:)
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejvíc mě zaujala asi ta rtěnka, má moc krásný odstín! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já značku Rimmel London miluju ! Mám skoro všechny tyhle produkty a mám je moc ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku Rimmel mám moc ráda, nejraději mám od nich asi makeup Match Perfection, bázi pod makeup Fix & Perfect a dlouhotrvající rtěnky Provocalips :) Jinak z těchto produktů mám zkušenost jenom s makeupem, ale mám ho v nejsvětlejším odstínu Porcelain, který je i na mě dost bledý, ale jinak je moc fajn :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá linka vyzerá naozaj famózne :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rimmel mám hodně ráda, hlavě makeupy. Novinky vypadají krásně, ta růžová rtěnka ty jo :)
    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujala mě rtěnka, která má opravdu moc pěkný odstín :) A tvářenka to samé :) K tomu moc pěkné fotky! :)
    Simma Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rimmel u mňa patrí k celkom výrazne zastúpeným značkám. Vlastne ich Match Perfection make-up patrí k mojim najobľúbenejším make-upom vôbec. Takisto mám rada ich rúže a pár dní dozadu som si kúpila ďalší odtieň Apocalips a lak na nechty (celkovo lakov od Rimmelu mám už asi zo 10), takže myslím, že to svedčí o kvalite tejto značky. :-) Inak ale musím povedať, že nejako si nedokážem nájsť cestu k ich sesterskej značke Astor. Ich stojan stále nejako ignorujem a obchádzam, i keď pri posledných nákupoch ma zaujali ich rúže, takže som si dva vzala a teším sa, až ich začnem používať. Ostatné produkty ma od Astoru ale nezaujali.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rimmel mám velmi ráda, má v mé sbírce asi největší zastoupení a mohu říci že mě jejich výrobky snad nikdy nezklamaly. Rtěnky mám nejraději, edici scandaleyes mám taky moc ráda a vlastním spoustu produktů, zrovna i tu fixu na linky.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rimmel je skvelý, milujem ich laky nechty, teraz som si zakúpila gélovú očnú linku Scandaleyes a nedám dopustiť na púder Stay Matte. Z tvojich noviniek som neskúšala ešte ani jednu. Krásny článok a fotky :)

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)