18. marca 2016

Bioderma pleťový krém Riche


Moja pleť je odjakživa skôr suchá a citlivá, netrpím na akné, iba sa mi občas  objavia nejaké tie vyrážky. Pleť potrebuje hlavne pravidelnú hydratáciu a tú jej zabezpečia  produkty  z radu Hydrabio od značky Bioderma, ktorý je určený pre dehydratovanú pokožku. Síce tento rad obľubujú najmä ženy, ktoré majú suchú pleť, aj v tomto rade sa nájdu výrobky, ktoré môžu používať aj ženy a dievčatá, ktoré majú normálnu alebo zmiešanú pleť. Hydratovať nepotrebuje iba suchá pleť, dehydratáciu na pleti môžu pociťovať aj iné ostatné typy pletí. Napríklad pleťový krém Legére, ktorý používam aj ja, je vhodný pre normálnu  a zmiešanú pokožku.


O svoju pleť sa snažím starať čo najviac ako dokážem. Dôkladne ju čistím dva razy denne, ráno a večer a po každom vyčistení sa ju snažím hydratovať pleťovými krémami. Ráno nanášam na pleť ľahký pleťový krém Legeré a večer ju natieram pleťovým krémom Riche, o ktorom si dnes niečo povieme.




Pleťový krém Riche sa nachádza  v takmer totožnom balení s pumpičkou, ktoré má aj hydratačné sérum a pleťový krém Legeré. V balení sa nachádza 40 ml krému, pri každodennom používaní krém vydrží približne dva mesiace, aj viac, záleží podľa toho, ako často sa ním budete natierať a aké veľké množstvo krému potrebujete na nanesenie na pleť, krk a dekolt. Krém je určený pre až veľmi suchú a dehydratovanú pokožku. Neobsahuje alergény, je nekomedogénny a hypoalergénny, jeho používaním by sa vám nemala zhoršiť pleť. Krém je bielej farby a má jemnú príjemnú vôňu, takú rovnakú akú majú všetky produkty z radu Hydrabio. Veľmi ma prekvapila jeho konzistencia, krém patrí medzi ľahšie krémy, očakávala som hutný ťažký krém. Jeho konzistencia je naozaj príjemná a krém sa do pokožky rýchlo vstrebe a nezanecháva nepríjemný pocit mastnoty. Ako som už spomínala vyššie, že som majiteľkou suchej pleti, na tvári sa mi objavujú  šupinky a niekedy pociťujem nepríjemné pnutie. Na tieto problémy krém zabral naozaj skvelo. Pleť je dobre hydratovaná a pripravená na nanesenie makeupu, často ho používam ako podkladovú bázu, krém sa rýchlo vstrebe a dostatočne dobre vyživí. Po použití je pleť jemná a rozžiarená. Medzi jeho výhody by som zaradila najmä to, že neupcháva póry vďaka jeho ľahkému zloženiu a je vhodný aj pre normálnu pleť, na mastnú pleť s akné by som ho určite neodporúčala.


7 komentárov:

  1. Ja som ho používala aj na akné a bol super :)) ale viac mi vyhovoval atoderm nutritive

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po atoderm nutritive sa určite pozriem, ďakujem za tip ;)

      Odstrániť
  2. Krémy od Biodermy mám moc ráda, tento jsem ale zatím nezkoušela :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémy od značky Bioderma mám moc ráda, celkové produkty od této značky jsou fajn.. :-)

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I já jsem s Biodermou většinu času spokojená :) Už několikrát jsem od ní měla tělové mléko a bylo super!

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)