21. marca 2016

Bioderma hydratačná maska na tvár


Masky na tvár patria medzi doplnok pravidelnej starostlivosti o pleť. Na výber máme veľké množstvo druhov masiek, ktoré si vyberáme na základe podľa toho aký typ pleti máme, hydratačnú masku používame na suchú pleť, čistiacu masku na mastnú alebo berieme do úvahy aktuálny stav pleti alebo aktuálne ročné obdobie.


Masku na pleť si pravidelne aplikujem na tvár vždy keď mám voľno, napríklad každý  víkend. Keďže mám suchú a citlivú pleť, na ktorej sa mi objavujú často nepríjemné šupinky a pnutie, snažím sa ju pravidelne hydratovať a vyživovať. S mojimi problémami mi najviac pomáha Bioderma a jej rad Hydrabio, ktorý je určený pre suchú a dehydratovanú pokožku. A práve, do tohto radu patrí aj táto nezvyčajná hydratačná maska na tvár, ktorú som si nesmierne obľúbila a mám už asi tretie plné balenie tejto masky a keď ju vypotrebujem, tak si ju kúpim určite znova. 


Maska na tvár Hydrabio sa nachádza v podlhovastom plastovom balení, v tube, ktorá má šróbovateľné viečko. Na bielo-modrom  obale môžeme nájsť všetky potrebné informácie o produkte, tie sú na obaloch od Biodermy už zvykom. V obale sa nachádza 75 ml masky na tvár. Maska je bielej farby a jej textúra je totožná s nejakým ľahkým krémom. Áno, vyzerá presne ako krém, ale nie je krémom, má iba ľahkú krémovú textúru. Maska je jemne parfumovaná, vonia rovnako ako akýkoľvek iný výrobok z radu Hydrabio. Neobsahuje alergény, je nekomedogénna a hypoalergénna.


 Predtým než si nanesiem masku na tvár si pleť dokonale odličim a vyčistím micelárnou vodou Hydrabio, aby som pripravila pleť na príjem aktívnych látok, ktoré sú obsiahnuté v maske. Účinok masky môžete zvýšiť, ak si ju nanesiete po sprchovaní, pretože vtedy sú vplyvom tepla a pary póry otvorené. Masku si na pleť a krk nanášam naozaj v hrubej vrstve, poriadne ju vmasírujem do pleti a nechám pôsobiť. Pleť okamžite vstrebáva výživné látky. Počas pôsobenia maska vytvára na tvári mierne chladivý, ale príjemný pocit. Táto maska sa ale od ostatných masiek odlišuje tým, že ju nemusíte z tváre zmývať, ale pokojne si ju môžete na tvári nechať aj celú noc. Keď mám naozaj veľmi suchú pleť, vtedy masku nechám pôsobiť na tvári celú noc, inokedy, ak mám menej času, masku zmývam po 15 minútach. Pleť po použití je jemná, pružná, svieža, dostatočne vyžívená a bez pocitu nepríjemného pnutia. Maska pôsobí na pleť hĺbkovo a dlhodobo ju hydratuje. Vďaka týmto vlastnostiam ju môžem iba odporúčať a pre majiteľky až vysušenej pleti ju odporúčam nanášať každý večer, aby sa zbavili nepríjemného problému. Táto maska zabezpečuje dlhodobé pohodlie a dlhodobú hydratáciu pleti.

3 komentáre:

  1. Ta by se mi určitě hodila, vypadá skvěle! Mám od Biodermy krém z této řady a jsem moc spokojená :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hydrabio je rad, ktorý veľmi prospieva suchej pleti, aj ja som s ním veľmi spokojná.

      Odstrániť
  2. Neskúšala som túto masku, no ako hydratačnú používam najradšej medovú masku značky Nivea.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)