4. februára 2016

Rimmel Lasting finish by Kate



Pred niekoľkými týždňami vyšiel na blogu článok o mojich obľúbených leskoch na pery od značky Rimmel, ktorá je v mojej kozmetickej zbierke široko zastúpená a lesky na pery Oh my Gloss nie sú určite jediným produktom, ktorý od nich vlastním. Obľúbila som si dva  skvelé makeupy Match Perfection a Lasting Finish, rôzne objemové a predĺžujúce riasenky, matný bronzér,  laky na nechty veselých pastelových farieb.. o ktorých si budete môcť čoskoro prečítať tu na blogu. Dnes si povieme niečo o dvoch rúžoch z kolekcie Lasting Finish by Kate
.

V prvom rade ale musím zdôrazniť, že rúže z tejto kolekcie nie sú žiadnou horúcou novinkou. Na našom trhu sa objavili už pred niekoľkými rokmi, sú starším, ale podareným kúskom tejto značky a  musím priznať, že iba pred nejakým rokom som ich ja vyskúšala po prvýkrát.  Odtiene rúžov boli navrhnuté modelkou Kate Moss, ktorá je tvárou tejto značky už niekoľko rokov. Na výber máme 10 odtieňov, od nude hnedej, jemnú rúžovú až po krvavo červenú. 
Obal rúžu je z elegantného čierneho pevného plastu, ktorý je matný a určite neurazí. Viečko rúžu pevne a dobre drží, takže nehrozí, že by sa vám náhodou nechtiac otvoril v kabelke. Na vrchnáku zhora sa nachádza ikonická korunka Rimmel a podpis modelky Kate. Zdola na obale je vyobrazený farebný odtieň a jeho prislúchajúce číslo.
Odtieň 16 má korálovú jemnú rúžovú farbu. Skvelo sa takisto hodí   k jemnému ale aj výraznejšiemu dymovému líčeniu. Nosím ho veľmi často, pekne pery zvýrazní. Vďaka formúl čiernych diamantov obsahuje jemný lesk a je zamatový, nie matný.

Odtieň TRUE NUDE 03 je mojím prvým rúžom v telovej farbe.  Je to odtieň hnedastej farby s jemným nádychom fialovej. Je o niečo tmavší, ako moje pery v skutočnosti, to ale neznamená, že aj na vašich perách bude vyzerať tento, ale aj následujúci odtieň rovnako. Na jemných rúžových perách vyniknú farbby oveľa viac ako na mojich tmavých.
Nude rúže sa hodia ku každému dennému líčeniu, ale určite nepokazí ani to najvýraznejšie líčenie. Ale je dôležité si vybrať správny nude odtieň, ktorý sa bude hodiť k vášmu podtónu pleti. Ak máte svetlú pleť so svetlými vlasmi siahnite po odtieňoch s jemne ružovým nádychom. Tie dodajú vášmu líčeniu potrebnú iskru a vašu pleť dokonalo rozžiaria. Ženy s teplejším tónom pleti by mali siahnuť po teplých hnedastých odtieňov a pery len trochu zvýrazniť aj kontúrovaciou ceruzkou. Ak má žena tmavú pleť, automaticky to neznamená, že musí nosiť tmavý rúž. Prirodzenosť by mali podčiarknuť rovnakým, alebo o odtieň svetlejším rúžom ako je ich pleť. 

Rúže majú príjemnú krémovú konzistenciu a nádhernú vôňu, ktorá mi pripomína niečo veľmi podobné  karamelu. Rúže sa na pery ľahko nanášajú a priľnú na pery. Odporúčam, aby ste si pred aplikáciou rúžu vypeelingovali pery a naniesli na ne balzam na pery. Vyhnete sa tak neestetickým suchým šupinkám, vaše pery budu jemnejšie, budú vyzerať krajšie a rúž sa vám bude ľahšie nanášať na pery. Rúže majú veľmi dobrú pigmentáciu, dobre farbia už v prvej vrstve a na perách vytvárajú polomatný efekt. Čo sa týka výdrže, je samozrejmé, že s pitím a jedením sa intenzita rúžu na perách znižuje, bez jedla a pitia vydržia v neporušenom stave 2-3 hodiny, potom sa začnú pomaly z pier strácať. Ak chcete predĺžiť výdrž rúžu, naneste si na pery prvú vrstvu, ktorú otláčite do papierovej vreckovky, prepúdrujte a naneste druhú vrstvu.
Ako sa vám páčia tieto rúže? Ste s nimi spokojné? 

16 komentárov:

  1. Rúže majú naozaj krásne farbičky:) určite si nejaké zaobstarám, pretože ma veľmi zaujali!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obě rtěnky vypadají vážně skvěle! Odstínově jsou naprosto dokonalé - přesně takové mám ráda. :) Bohužel jsem zatím žádnou nevyzkoušela, ale určitě to někdy napravím, protože minimálně tuhle nude bych moc ráda zkusila. :)
    DIARY OF GIRLY THINGS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom by som si o nich veľmi rada prečítala natvojom blogu :)

      Odstrániť
  3. Ja osobne hnedú farbu nenosím, nakoľko mi nesedí. Ale tá ružová je krásna a určite by som po nej siahla aj ja.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určte po nej siahni, je to krásny korálový odtieň :)

      Odstrániť
  4. Take mam dve rtenky z teto kolekce a mam je rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odstín 03 mám, je to nádherná barva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jůůůů, ty jsou!:)))) Já už asi půl roku mluvím o tom, jak si z této kolekce taky nějaké pořídím a stále nemám nic :( A musím uznat, že jsou krásné, ale nevím, jak by to dopadlo se mnou, protože mám takový problém, že když mám šupinky a udělám si peeling, tak se mi ještě udělají víc :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to potom stačí iba pravidelne hydratovať pery :)

      Odstrániť
  7. Po akýchsi rúžoch z tejto kolekcie už nejakú tú Nedeľu túžim, doteraz som sa však nedokopala k tomu, si nejaký kúpiť. Tie odtiene sú vážne nádherné!
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  8. 03 mám taky a úplně ji miluju! Celkově mi tahle řada sedla :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kate rúže sú podľa mňa výborné, mám jeden taký jemnejší odtieň 05, ktorý používam najmä v práci a potom jeden žiarivý, výraznejší 02, ktorý mám na večer :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)