15. februára 2016

Nákupy a novinky | Január 2016


Ahojte, síce o dosť neskôr, ale predsa sa hlásim k vám opäť s novým článkom. Poznáte ten pocit keď sa vám nič nechce, iba by ste celé dni preležali v posteli a nič nerobili. Nuž, mávam ho často. Zovšadiaľ na mňa číhajú povinnosti, škola, veľký stres. Jediné pozitívum je pre mňa to, že konečne nastali jarné prázdniny, čas na načerpanie nových síl a energie. :) Dnes vám prinášam taký oddychový článok, môžete si prečítať o tom, čo som si kúpila a čím som si vlastne urobila menšiu radosť  v mesiaci január.

Odličovač očí od Mary Kay - jedná sa o dvojfázový prípravok, ktorý šetrne odstráni aj vodeodolný makeup. Je vhodný pre citlivú pleťa oči, aj pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky. Zaujímavosťou je to, že neobsahuje olej. Tento odličovač získal aj ocenenie Doporučeno AVS-ČR ( Asociace vizážistů a stylistů České republiky). Minerálny púdrový makeup Mary Kay je snáď mojím prvým minerálnym makeupom. Keď som ho prvýkrát otvorila, mala som problém, nevedela som ho dostať von na povrch balenia. Keď som ním troška zatriasla, púder bol všade, v umývadle, na rukách a oblečení. Na tvári však vytvára pekný matný efekt, pleť je zjednotená a dobre sa vrství. Dá sa použiť aj ako  vrchnú vrstvu na tekutý make-up. O týchto dvoch výrobkoch si určite ešte prečítate na blogu.


Rozhodla som sa, že si obočie začnem farbiť sama doma. Do školy sa väčšinou ráno nestíham líčiť, radšej si o tú polhodinu dlhšie pospím. Ale predsa chcem vyzerať ako človek, obočie je základ, a tak som siahla po prvej farbe na obočie, ktorú som videla. Balenie obsahuje farbu a aktivátor v tube, stačí malinko zmiešať obidve zložky, takže balenie vydrží veľmi dlho. Nafarbené obočie mi vydrží približne 4-5 dní. Šampón a kondicionér Nutri-gloss Luminizer som objavila čírou náhodou, vlasy po použití šampóna a kondicionéru sú krásne lesklé a voňavé, ale rýchlo sa mi po použití mastia. Štetce po mesiaci konečne dorazili, sú jemné a dobre sa s nimi pracuje. 


Lifactiv Supreme od Vichy som dostala od spoločnosti Vichy za vyplnený dotazník. Je určený pre suchú pleť na korekciu vrások a spevnenie pleti. Linka na oči Extreme od Gosh je mojou srdcovkou, rada ju používam, dlho vydrží a nerozmazáva sa. Maslo murumuru je vďaka svojej zjemňujúcej schopnosti špeciálne vhodné pre ľudí všetkých etník s kučeravými, vlnitými vlasmi, ktoré sú mnohokrát nepoddajné a hrubé. Maslo murumuru udržuje vo vlasoch vlhkosť, pomáha kontrolovať brčkavosť a spevniť kučery. Zvyšuje prirodzený lesk vlasov a pomáha ho dosiahnuť i vlasom unaveným, chemicky ošetreným vlasom, vlasom zničeným farbením alebo inak poškodeným vlasom. Maslo je okrem iného vhodné i pre suchú pleť. Pomáha obnoviť prirodzenú vlhkosť pleti a jej elasticitu. Mojím prvým bio produktom z dekoratívnej kozmetiky je  čierna tekutá linka na oči. Schne do matného efektu, akurát nemá štetec, ale tenký hrot, s ktorým sa mi ťažko pracuje, no musím sa s ním ešte pohrať. 


A Bioderma, tá je moja srdcovka. Keďže mám suchú pleť,  rozhodla som sa vyskúšať ďalšie výrobky z radu Hydrabio, masku na tvár, krém na pleť a micelárnu vodu, ktorá bola aj na mojom wishliste. Všetky výrobky majú jemnú nevtieravú vôňu. Zatiaľ som vyskúšala iba masku na tvár, ktorá je podobná krému, pleť je dobre zhydratovaná a bez suchých miest. Na tmavé kruhy a opuchy pod očami mi pribudol tento očný gél z radu Sensibio.
Zaujalo vás niečo z mojich noviniek? Čím ste si urobili radosť vy? Prajem vám krásny pondelkový deň. :)
/Ak by ste si o nejakom produkte chceli prečítať na blogu, môžete mi zanechať komentár./

9 komentárov:

  1. Kúpila si si skvelé veci:)
    Odličovač od MK vyzerá skvelo! A šampón s balzamom mám tiež a po pár dňoch už mám mastné vlasy, ale inak je super!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem zrovna napsala recenze na podobné štětce z Ali jsem s nimi moc spokojená a určitě můžu všem doporučit, pokud si budeš chtít přečíst moji recenzi, podívej se ke mě na blog.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásje novinky. Ten odličovač od Mary Kay mám aj ja doma anjeviem si ho vynachváliť

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Štetce vyzerajú vážne super!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Štětce jsem teď objednala, tak se těším, až dojdou ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělé nákupy, určitě bych brala vše :) Dost mě zaujalo to máslo na vlasy/pleť, vypadá hodně zajímavě! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám Hydrabio Legere a som s ním veľmi spokojná, pretože sa rýchlo vsiakne do pleti a nie som po ňom zbytočne mastná a ulepená. Z micelárok Bioderma mám najradšej zelenú Sébium určenú presne pre môj typ pleti.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mary Kay kozmetiku teraz na blogoch vídavam často. Asi od nich budem musieť tiež niečo vyskúšať. Síce som už nejaké vzorky mala, ale bolo ich málo a chcelo by to nabrať viac skúseností s touto značkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)