29. februára 2016

Maybelline | Volum´ The Colossal Go Extreme!


Dobrá riasenka je základom každého líčenia. Aplikácia riasenky je veľmi dôležitá časť líčenia, ktorá dokáže zvýrazniť oči a dokonca dodať očiam aj krajší vzhľad. Moje riasy sú pomerne dlhé a pomerne aj dosť vytočené, a preto vyhľadávam riasenky, ktoré sľubujú najmä zahustenie a predĺženie mihalníc za dostupné ceny. Nemám rada riasenky, ktoré s riasami takmer vôbec nič neurobia, iba ich jemne obalia farbou a buď sú príliš suché alebo až príliš mokré a už po krátkom čase majú tendenciu opadávať z rias pod oči. Toto vážne nevyhľadávam a nemám to naozaj rada, keďže sa potom musím často neustále kontrolovať v zrkadle a sem tam sa mi aj stane, že si kúsky opadanej riasenky často pod očami rozmažem. V mojej zbierke prevažuje niekoľko špirál od Rimmel, Maybelline a prednedávnom som objavila jednu dobrú a lacnú riasenku aj od Miss Sporty. Mám ich rada a každú rada používam. Nedá sa povedať, že preferujem iba jednu riasenku a tú si stále kupujem dookola. Rada skúšam a hľadám vždy lepšie, ktoré vykúzlia z mojich, takmer neviditeľných rias krásne čierne dlhé riasy, pretože väčšinou preferujem výrazne nalíčené riasy.
Značka Maybelline bola pre mňa cudzou, vždy som ju v drogérií obchádzala, pretože mi jej produkty vôbec neboli sympatické. Raz mi jedna známa povedala, že vyskúšala niektorú z ich riaseniek, ale nesadla jej, a tak som na túto značku úplne zanevrela, aby som sa vyhla zbytočným nefungujúcim produktom. Názor som zmenila až vtedy, keď som si zaobstarala dva balíčky inšpirované filtrami z Instagramu Lo-Fi a Valencia, ktoré ma naozaj veľmi zaujali. S produktami, ktoré boli v balíčkoch som veľmi spokojná a v dobrom ma prekvapili.  A tento patrí medzi nich.



Riasenka Go Extreme! je jednou z riaseniek, ktoré patria do radu Volum´ Express. Táto riasenka by mala dodať mihalniciam objem, ktorý má zabezbečiť kefka, ktorá je vo vnútri riasenky. Môžeme ju nájsť aj vo vodeodolnej a čiernejšiej verzii. Ako môžete vidieť, žlto-rúžový obal skrýva širokú  objemnú kefku, ktorá má husté štetiny.V ruke sa dobre drží a nanášanie pomocou nej  je pre mňa celkom jednoduché. Riasenka nie je suchá, má dobrú konzistenciu a ani rýchlo nevysychá.  Kefka naberá dostatočné množstvo farby, odporúčam pred nanesením kefku trocha utrieť, aby riasy nezlepovala. Riasenka už v prvej vrstve dobre riasy obalí farbou, predĺži, rozčeše ich a dodá im aj sľubovaný objem. Vrstvením riasenky sú riasy dramatickejšie.  Riasenka po celý deň dobre drží a neopadáva pod oči, ak nemáte na riasách hrubé nánosy riasenky, samozrejme. S riasenkou som veľmi spokojná, ľahko sa odličuje a vytvorí pekné dlhé a objemné riasy. Spĺnia všetko čo sľubuje.





Vyskúšali ste už túto riasenku, vyhovujú vám riasenky od Maybelline? :)
Prajem vám krásny pondelok. :)

2 komentáre:

  1. Řasenky od Maybelline mám z drogerie snad nejraději, ale tuhle jsem zrovna ještě nevyzkoušela. Jinak jsem jich zkusila opravdu dost a všechny mi více méně vyhovovaly, takže i o této popřemýšlím a pravděpodobně si ji časem koupím. :) Řasy ti dělá nádherné!
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne túto som neskúšala, ale mala som One by One a ešte jednu takú tú čiernu a obe boli úžasné, tak objemné riasy robí máloktorá riasenka.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)