18. januára 2016

Rimmel | Oh my gloss

 Značka Rimmel bola založená Eugene Rimmelom v roku 1834  vo Veľkej Británií. Táto kozmetická firma ponúka široké množstvo rôznych kozmetických produktov.  Pamätám si, že  prvým mojím produktom bola riasenka práve od Rimmel London. Až pri upratovaní som zistila, že v mojej kozmetickej zbierke prevahuje väčšina výrobkov práve od Rimmel. Vlastním niekoľko riaseniek, rúžov, makeupov, ceruziek, ba aj lakov na nechty. Niektoré produkty mi veľmi nesadli, a tak som ich podarovala známym a niektoré si kupujem stále dookola.  Makeup Lasting Finish a Match Perfection spolu s niektorými riasenkami patria medzi moje kozmetické stálice. Veľmi som si obľúbila tieto lesky na pery a zaobstarala som si z nich až 8 odtieňov a dnes by som vám ukázala práve 3 z nich.

Lesky na pery Oh my gloss  sa len pred niekoľkými mesiacmi objavili na našom trhu. Sľubuje 6 hodinovú výdrž, hydratáciu, nelepivý a príjemný ľahký pocit na perách. V zložení sa nachádza arganový olej, ktorý má schopnosť regenerovať suchú a poškodenú pokožku a vitamín E. 

Na Slovensku je dostupných 13 rôznych odtieňov. Všetky lesky sú leské, niektoré obsahujú trblietky, niektoré sú bez nich. Lesk je uložený v balení, ktorý má trojuholníkový tvar. Vrchná časť balenia je čiernej farby, obsahuje názov odtieňa, názov a vyryté logo značky. Spodná časť obsahuje informácie o produkte. Balenie obsahuje sploštený aplikátor, ktorý je dostatočne veľký a nanášanie lesku pomocou neho je jednoduché.

Dnes si môžete prečítať a vidieť na perách tieto 3 odtiene: 
500 Ooh la la 
520 Rebel red 
190 Pin up

Moje pery majú tmavú hnedú farbu, a preto na nich nevynikajú  jemne pigmentované rúže ani lesky. 
520 Rebel red je tmavočervený odtieň, ktorý obsahuje trblietky. Na pery sa nanáša ľahko pomocou splošteného aplikátora. Intenzívnu farbu docielím až v druhej vrstve. Tento odtieň je dobre pigmentovaný a na ružovkastých perách dobre vynikne už v prvej vrstve.
500 Ooh la la patrí medzi ďalšie červené odtiene. Je dobre pigmentovaný, dobre vyzerá už v prvej vrstve. Druhou vrstvou sa intenzita farby zvyšuje. :)
190 Pin up je krásny ružovkastý odtieň. Takisto patrí medzi lesky, ktoré majú veľmi dobrú pigmentáciu, dokonca aj moje tmavé pery dobre zafarbil.

 Všetky lesky majú príjemnú krémovú konzistenciu a majú jemnú vôňu, ktorá sa po nanesení lesku na pery pomaly stráca. Všetky tri odtiene majú dobrú pigmentáciu. Ľahko sa nanášajú pomocou splošteného aplikátora. Lesk sa na perách príjemne nosí, nezlepuje a dodáva perám určitú hydratáciu, ale určite to nie je balzam na pery, ten nenahradí. Dokonca nezalieza ani do vrások, ale dobre drží na perách. Jediným mínusom je to, že lesk určite nedá tých 6 hodín. S jedlom a pitím sa doba skracuje, ale hodinu, dve bez jedla a pitia určite dá. Neprekáža mi, že nevydrží na perách tak dlho, ako sľubuje, pretože vďaka svojej výbornej pigmentácií a príjemnému pocitu na perách si ma tieto lesky získali, a preto vlastním až 8 rôznych odtieňov.  Lesky môžem iba odporúčiť.

Vyskúšali ste aj vy lesk na pery Oh my gloss? :) 

8 komentárov:

  1. Krásné fotky i recenze :) mají krásné odstíny, ale já mám asi stejně radši rtěnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten lesk mám aj ja a mám ho veľmi rada. Ja mám krikľavo červený.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherné fotky Janka :) ja mám ten oh la la a milujem ho :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já celkově lesky nemám ráda, a tak dávám přednost rtěnkám :) Nejvíc se mi ale z tvého výběru líbí ten třetí, řekla bych i, že ti sedí nejvíce :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac sa mi páči najsvetlejší ružový odtieň ♡

    ♡ Agent Provocateur ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekné odtiene, ja lesky vôbec nenosím :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekný článok, páči sa mi lesk s trblietkami Rebel red. Naozaj vyzerá pekne

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)