27. januára 2016

Bioderma | krém na ruky

Na blogu ste si už mohli prečítať na niekoľko produktov od značky Bioderma, s ktorými som veľmi spokojná a stali sa právom dôležitou súčasťou mojej rannej, ale aj večernej kozmetickej rutiny. Dnes by som vám chcela predstaviť ďalší produkt, ktorý sa nielen mne, ale aj môjmu priateľovi osvedčil a myslím si, že by bola veľká škoda nepodeliť sa s našimi skúsenosťami a názormi aj s vami na blogu. Keďže teraz sa teploty počasia pohybujú v mínusových teplotách, vonku je zima a mráz, predsa len aj tieto faktory zanechávajú vplyv na našej pokožke, takže teraz pokožku musíme ešte viac chrániť a hydratovať po celé toto studené obdobie.

Bioderma krém na ruky patrí do radu Atoderm. Je určený pre suchú, citlivú a atopickú pokožku rúk, vďaka svojmu dermatologicky patentovanému zloženiu Atoderm  biologicky obnovuje hydrolipidický film, udržiava vlhkosť pokožky a učí pokožku vytvárať si potrebné lipidy. Krém je hypoalergénny a neobsahuje škodlivé parabény.Krém sa nachádza v balení, v mäkkej plastovej tube s tvrdým viečkom , z ktorej sa malým stlačením dostáva ľahko dostatočné množstvo krému von. Balenie krému je menšie, má iba 50 ml a vďaka malému obalu, ktoré nezaberá veľa miesta sa zmestí do každej kozmetickej taštičky a kabelky. Krém je hutnejšej konzistencie ktorá má bielu farbu, nie je mastný, čiže na pokožke nezanecháva mastný a nepríjemný film.



 Mne a môjmu priateľovi sa pravidelne opakujúc každú zimu vytvoria na pokožke rúk nepríjemné drsné šupinky. Tento rok priateľovi začala praskať a pnúť pokožka na rukách až do krvi. Ruky mal suché, poškodené a vytvorili sa mu chrasty. Skúšal si ruky mazať rôznymi krémami, nič mu nepomáhalo  a ani jednému z nich sa nepodarilo zlepšiť stav jeho pokožky na rukách. Keď raz bol u mňa, namastil si ruky týmto krémom, hneď pocítiľ úľavu. Krém sa rýchlo vstrebal do pokožky, upokojil, vyživil ju a zregeneroval. Krém po nanesení nelepí a má jemnú nevtieravú vôňu. Krém si na ruky nanášam ráno, v škole, po obede, proste vždy . Ruky po nanesení sú jemné a dobre hydratované po celý čas. Dlhodobým používaním tento krém vyliečil priateľove popraskané suché ruky a zabránil ďalšej tvorbe šupiniek. Teraz ma ruky jemné, bez akéhokoľvek pnutia a praskania. Ak trpíte týmito problémami , vyskúšajte tento krém, ktorý nielen mne, ale aj priateľovi vyliečil suché popraskané ruky. Tento krém vám môžem iba odporúčiť. Ďalším produktom, ktorý nás ochráni pred mrazom je balzam na pery, o ktorom si  viac povieme nabudúce.

Vyskúšali ste aj vy tento krém? Ako ste s ním spokojné? :)


7 komentárov:

  1. Jééj. Biodermu mám naozaj veľmi rada a tento krém by som určite chcela vyskúšať

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S radou Atoderm nemam zkusenost zadnou, ale krem vypada opravdu skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S radou Atoderm nemam zkusenost zadnou, ale krem vypada opravdu skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já naštěstí takový problémy se suchou pokožkou nemám, ale vypadá to, že krém je opravdu kvalitní :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte som neskúšala tento krém, tiež mávam cez zimu suchšie ruky a používam momentálne krém na ruky od Dove.

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám tie isté príznaky ako tvoj priateľ a keď jemu pomohol tak sa na tento krém určite pozriem :) Kika - Blog for smiel

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Biodermu mám docela ráda, ale pokud to jde, tak na suché ruce mažu jen kokosový olej :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)