21. januára 2016

Kozmetika Moje


Kozmetika Moje  patrí medzi české značky. Ponúkajú produkty, ktoré sa vyznačujú nízkou cenou. Na tomto blogu ste si už mohli prečítať o vynikajúcej očnej linke, ktorú používam každodenne veľmi rada a o riasenke, ktorá vytvára pekný prirodzený efekt. Dnes by som vám chcela predstaviť ďalšie dva produkty od Moje..
Hodvábne jemná lícenka č.6 má krásnu jemnú ružovskastú farbu. Na stránke vo svojej ponuke majú celkom 6 rôznych odtieňov od jemnej marhuľovej, sýtu oranžovú až po túto rúžovú farbu. Svoj odtieň si  určite vyberie každá podľa svojho podtónu pleti. Všetky odtiene sú očíslované od 1 po 6.  Lícenky sa nachádzajú v pevnom plastovom balení, ktoré majú šrubovacie viečko. Takže sa vám lícenka nemôže sama otvoriť v kozmetickej taštičke ani v kabelke.



Čo sa týka pigmentácie, lícenka je jemne namletá a je zlisovaná, čiže najprv musíte zošúchať tú prvú vrstvu, pretože inak na štetec nanesiete malé množstvo lícenky. Po zotretí jemnej vrstvy pigmentácia lícenky sa zlepšuje, je taká priemerná, nie je silno, ale ani slabšie pigmentovaná. Lícenka sa pomocou štetca nanáša ľahko, dobre sa rozmazáva a dá sa pokojne vrstviť.  Na pleti pôsobí prirodzene, jemne zafarbí líčka a dodá svieži vzhľad pleť. Po nalíčení na pleti vydrží najviac 5-6 hodín. Stráca sa rovnomerne a na tvári netvorí žiadne mapy. Celkovo hodnotím lícenku pozitívne, vďaka svojmu odtieňu sa ideálne hodí najmä k zime, krásne rozžiari tvár a pritom vyzerá prirodzene. 


Matujúci kompaktný púder č.3 patrí medzi najtmavší z troch odtieňov, ktorý ponúka značka Moje. Púder sa nachádza v  obale, ktorý je z plastu. Obal je pevný a nie je pravdepodobné, že sa vám sám otvorí v kabelke. Takisto ako lícenka je púder jemne namletý. Pomocou štetca sa nanáša na tvár ľahko. Púder sľubuje perfektné zmatnenie pleti. Naozaj, pleť je zmatnená, ale možno iba 2-3 hodinky, viac to určite nedá a po 2 hodinách sa opať lesknem ako diskoguľa na čele, nose a brade. Navyše mi na pleti nepekne oxiduje a makeup nevyzerá veľmi dobre. Po niekoľkých hodinách ho  na pleti začínam cítiť. Je určený pre mastnú a zmiešanú pleť, ale na tej by určite viac nevydrží. S týmto púdrom nie som vôbec spokojná, hľadám púder, ktorý by na pleti vydržal dlhšie, zmatnil a hlavne neoxidoval. Tento púder vám aj napriek jeho nízkej cene určite neodporúčam.



Vyskúšali ste aj vy nejaké produkty od značky Moje?



5 komentárov:

  1. Farbu na oči od Moje mám tiež a je super. Mám aj ceruzku a je tiež úžasná. Púder ale nemám a aj sim ako vidím rada.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja už vidím výhodu v menej pigmentovaných lícenkách, človek to aspoň nepreženie a nevyzerá ako Marfuša :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lícenka ma zaujala, pozriem sa po nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné fotky a naozaj vydarený článok :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)