2. januára 2016

Bioderma Hydrabio Légere pleťový krém pre dehydratovanú pleť



Moja pleť je v tomto období veľmi suchá, citlivá a podráždená. Celoročne ma trápia šupinky v oblasti čela, nosa a líc. V zime týmto negatívnym prejavom nahráva aj silné vykurovanie miestností, ktoré napríklad aj normálnu pleť oberá o vlhkosť a keďže moja posteľ bola donedávna uložená hneď pri hrejúcom radiátore, stav mojej pleti sa väčšmi naďalej zhoršil. Často niekedy pociťujem nepríjemné pnutie a na tvári sa mi začínajú objavovať začervenané miesta. S týmito nepríjemnými problémami mi pomáhajú produkty, o ktorých ste si už mohli prečítať TU a produkty, ktoré by som Vám chcela určite predstaviť.

 Bioderma sa čoraz viac objavuje  na mojej kozmetickej políčke s produktami, ktoré mi už veľmi pomohli a stále verne pomáhajú s problémami, ktoré ma v poslednom období veľmi trápia. Výborným pomocníkom je pre mňa  hydratačné sérum taktiež od Biodermy, ktoré udržuje pleť hydratovanú po celý deň. Do mojej zbierky pribudli ďalšie produkty z radu Hydrabio, ktorý je určený pre suchú a dehydratovanú pokožku,  čistiaca pena a pleťový krém Légere, o ktorom si niečo dnes povieme a micelárna voda Sensibio H2O.


Pleťový krém Légere je uložený v podobnej nádobe ako sérum. Balenie obsahuje  tiež pumpičkový dávkovač, ktorý určite obľubuje u väčšine produktov každá z nás. Je veľmi hygienický, pretože nemusíme s prstami liesť do vnútra balenia, a tak nemôžeme preniesť baktérie z prstov do vnútra a praktický, vďaka nemu si môžeme  regulovať určité množstvo produktu, ktoré potrebujeme na nanášanie krému. Mne na celú tvár a krk postačia iba 2 stistnutia pumpičky. Krém má bielu konzistenciu a ľahučkú textúru. Nepatrí medzi typické mastné krémy. Na tvári sa rozotiera ľahko a rýchlo sa vstrebáva. Krém má príjemnú nevtieravú jemnú vôňu. Je nekomedogénny a hypoalergénny. Na tvári po nanesení nezanecháva mastný film. Po použití krému je pleť dobre hydratovaná po celý deň, bez šupiniek a suchých miest. Po vstrebávaní krému necítim žiadne pnutie na pleti. Krém nanášam dvakrát do dňa, ráno po vyčistení tváre a večer po  dôkladnom odlíčení pleti. Pleť je ráno jemná, rozžiarená, svieža a hydratovaná. Krém mi veľmi pomáha so suchosťou, ktorú rýchlo odstrráni  a s neestetickými šupinkami, ktoré sa vyskytujú na mojej tvári. Som s ním veľmi spokojná, úplne nahradil môj obľúbený denný krém od Mixy.  Krém je vďaka svojej ľahkej textúre vhodný aj ako podklad pod makeup. Makeup sa dobre rozotiera na tvári, nevytvára žiadne hrudky a drží po celý deň. Spolu s hydratačným sérom z radu Hydrabio vytvára základ mojej každodennej rutiny. Krém Vám môžem iba odporúčiť! 

Cena: 16, 90€


Chcela by som Vám, moje čitateľky, popriať šťastný nový rok!

17 komentárov:

  1. Aj tebe všetko dobré v novom roku:)
    A ja by som potrebovala pd Biodermy tú zelenú radu, keďže moja pleť je mastná a problematická!
    Pozývam teba a tvojich čitateľov ku mne na blog, kde práve prebieha giweavaz, budem rada, ak sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka aj tebe šťastný nový rok :) tento legere som nemala ešte, len sérum a hydrabio riche :)) bioderma proste vie robiť produkty na každý typ pleti:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, sérum mám naozaj rada a krém Riche by som rada vyskúšala :)

      Odstrániť
  3. Bioderma je úžasná značka a vie vyrábať naozaj super produkty. Tieto produkty som zatiaľ nemala, no verím, že sú skvelé. Inak aj tebe prajem šťastný nový rok a aby sa ti splnili všetky tvoje sny.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, určite odporúčam vyskúšať, ak máš suchú pleť:)

      Odstrániť
  4. Něco takového bych potřebovala :) suchou pleť mam celoročně -.-"

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem ti tento krém iba s čistým srdcom odporúčiť :)

      Odstrániť
  5. Já ještě od Biodermy nic nemám, ale co jsem tak četla, tak by mi asi dost vyhovovala řada hydra sebium. Super článek :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bioderma je skvelá, máme ju doma v obľube :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. biodermu som vyskúšala iba pred nedávnom, mojím prvým produktom bolo hydratačné sérum ktoré používam najradšej :) ďakujem za milý komentár :)

      Odstrániť
  7. Biodermu jsem ještě nezkoušela, ale ráda něco vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zapoj sa do mojej súťaže o 20€ poukaz na nákup, ktorá akurát prebieha do 15.1.2016. Môžeš si niečo kúpiť aj od Biodermy :)

      Odstrániť
  8. Tak to vyzerá naozaj super :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od Biodermy som vyskúšala hydratačné sérum, s ktorým som veľmi spokojná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, aký make up používaš. Ja mám tiež problém so šupinkami. Chcela som vyskúšať ten od vichy - ideal tein, ale na základe tvojej recenzie som od toho upustila.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)