14. decembra 2015

CHRISTMAS WISHLIST



Ahojte, dnes by som Vám chcela ukázať môj zoznam vianočných prianí, po ktorých moje srdiečko tajne túži. Sú to produkty, ktoré by som si rada našla pod vianočným stromčekom. Ak ich nenájdem pod stromčekom, tak si určite ich zaobstarám sama v priebehu niekoľkých mesiacoch. Nejde o veci, ktoré nutne potrebujem, až na jednu,  ale určite by mi urobili veľkú radosť.



V poslednom nakupovacom článku som Vám ukazovala novinky, medzi ktoré patrí aj micelárna voda Sensibio od Biodermy, ktorá je určená pre citlivú a suchú pleť. Som s ňou celkom spokojná, dobre odlíči pleť a ukľudní. Rada by som vyskúšala aj micelárnu vodu z radu Hydrabio, ktorá je určená pre dehydratovanú pleť. Produkty z rady Hydrabio mi veľmi vyhovujú a robia mojej pleti dobre, používam sérum, čistiacu penu a  krém na pleť, rada by som vyskúšala aj túto micelárnu vodu, keďže moja pleť je v poslednom čase veľmi suchá a podráždená.

Po tejto úžasnej sade kozmetických štetcov od Zoevy slintám veľmi dlho. Chcela by som aj ja už vlastniť kvalitnú sadu štetcov, ktorá by mi vydržala roky. Zoeva ponúka rôzne sady štetcov, mňa najviac zaujala sada Rose Golden, ktorá obsahuje 3 štetce na tvár a 5 štetcov na oči, ktoré sú uložené v kozmetickej taštičke. Sada stojí 70€. Myslím, že štetce a sady od Zoevy skončia pod vianočným stromčkom u mnohých dievčat a žien.

Paletka od theBalm theManizer Sisters mi učarovala na prvý pohľad. Paletka obsahuje rozjasňovač Mary-Lou, Cindy-Lou a Betty-Lou, všetko v krásnom retro balení. Sú to tri multifunkčné rozjasňovače, zvýrazňovače a očné tiene v jednom. Paletka stojí okolo 25€. Od theBalm mám na svojom snívajúcom wishliste aj niekoľko paletiek, napr. Nude tude a Nude dude a nejaký dobre pigmentovaný tmavý rúž. Snáď raz. :-)

Dvojfázový rúž od Dermacol nie je žiadnou novinkou. Skladá sa z farby a lesku na pery. Najprv na pery nanesieme farbu, počkáme aby zaschla a nanesieme lesk. Prekvapil ma hlavne svojou dlhotrvajúcou výdržou a od tej doby ho túžim vlastniť aj ja. Pokukujem po tmavšej červenej farbe, ktorá dotvorí každé vianočné líčenie a prežije aj vianočné jedno. Stojí niečo okolo 8€.

Carli Bybel sledujem dlho na jej youtube kanáli, je mojou najobľúbenejšou blogerkou, je to krásna žena, ktorá točí zaujímavé videá. Rada ju sledujem a inšpirujem sa ňou. Odkedy Carli prišla na trh so svojou novou paletkou moje srdiečko vždy jasá pri pohľade na ňu. Paletka obsahuje štyri rôzne rozjasňovače, niekoľko matných a trblietavých tieňov na oči. Nachádzajú sa v nej niekoľko svetlých, zlatavých a hnedých tieňov. Hoci už vlastním paletku Bielu čokoládu od I heart makeup, ktorá má celkom podobné odtiene, nič to nemení na tom, aby som si ju nezaobstarala do zbierky. Paletku Carli Bybel som na slovenských stránkach ešte bohužial nenašla. Hneď ako bude dostupná aj u nás na Slovensku si ju objednám.



A posledným mojim želaním je nový smartfón. Môj súčasný mobil už doslúžil, tesne po záručnej dobre, keď som ho ráno po nabíjaní už nemohla zapnúť. Takže som momentálne bez telefónu. Páči sa mi Samsung Galaxy S5, ktorý ma zaujal svojimi funkciami, výkonom a fotoaparátom, ktorý robí naozaj vydarené fotky.

A čo by ste si radi Vy našli pod vianočným stromčekom? 
Budem rada, ak sa so mnou  podelíte so svojimi želaniami. :-)

19 komentárov:

  1. Krásny wishlist. Po produktoch od TheBalm som túžila i ja, a tak som včera využila akciu 2+1 a spravila si radosť pod stromček :) Štetce od Zoevy vyzerajú luxusne a paletka od Carli Bybel takisto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si rada prečítam recenzie na produkty od theBalm :)

      Odstrániť
  2. Tie štetce vyzerajú fakt super :) Tie by sa hodili aj mne inak :) Ja som si práve objednávala, ale len jeden štetec na lícenku.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko čo si želáš ty by potešilo aj mňa a myslím si, že každú ženu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta poslední paletka je úžasná! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekny wishlist :) Stetce od Zoevy si chci poridit taky, uvazuji prave nad touto Rose golden sadou nebo veganskou Bamboo, ta se mi taky moc libi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekny wishlist :) Stetce od Zoevy si chci poridit taky, uvazuji prave nad touto Rose golden sadou nebo veganskou Bamboo, ta se mi taky moc libi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. The post is really great! You have a wonderful blog:)

    irenethayer.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na tie štetce som pozerala aj ja :) Potešila by ma recenzia, ak ich budeš mať lebo tiež nad nimi uvažujem a tvoj názor by mi pomohol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár, určite, ak si ich zaobstarám, napíšem recenziu. :)

      Odstrániť
  9. Značku The Balm bych jednou moc ráda vyzkoušela! :) A štětce od Zoevy vypadají dokonale ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zoeva štětečky si chci také pořídit :) Všude je na ně samá chvála, takže začínám šetřit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nevedela som, že Carli má takúto paletku, vyzerá moc dobre, ale ako poznám slovenské eshopy, ani ju k nám nedovezú, alebo máš nejaké info že k nám má prísť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, BH Cosmetics sľubovali, že paletka bude dostupná aj u nás už v októbri, ale dodnes žiadne info. :/

      Odstrániť
    2. Ďakujem za info, tak snáď časom predsalen príde, ostávam optimista :-D :-)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár :-)