1. novembra 2015

KOZMETIKA MOJE


Kozmetika Moje je česká značka, ktorú som objavila iba nedávno u nás v malom meste v drogérií Teta. Na malom stojane sa nachádzalo iba malé množstvo niektorých druhov balzámov na pery a nejaké rúže. Na internetovom eshope nájdeme široký sortiment rôznych riaseniek, ceruzky, linky a tiene na oči, leské a matné laky či púdre, lícenky...

Riasenka GIGA  sľubuje neodolateľný gigantický objem a okúzľujúci výraz. Žlto-červený obal skrýva širokú kefku, ktorá má husté štetiny. Kefka nenaberá veľa farby, som zvyknutá na mokré riasenky, ktoré riasy obalia farbou a dostatočne ich zvýrazia. Moje riasy sú dlhé a vytočené. /ďakujem za ne séru z ricínového a kokosového oleja/  Po použití riasenky sú riasy iba jemne zvýraznené. Riasenka riasy mierne predĺži a dodá menší objem. Nie je to ten gigantický objem, ktorý sľubuje. Vytvorí iba prirodzený efekt. Riasy nezlepuje, nevytvára hrudky a po uschnutí sú riasy jemné. Riasenka po celý deň drží a neopadáva pod oči a ľahko sa odličuje. Odporúčam ju iba riasám, ktoré potrebujú iba jemne zvýrazniť a ostať prirodzené, bez zlepenia, hrudiek či pavúčich nožičiek

Cena: 3,19€






Očná linka  je tekutej konzistencie. Obsahuje tenký štetec, s ktorým sa ľahko manipuluje a vďaka ktorému môžeme vytvoriť precíznu a intenzívnu linku jedným ťahom. Ľahko na očiach vytvoríme hrubú, ale aj tenkú linku. S touto linkou hravo zvládneme vytvoriť pekný "zobáčik" .Vytvorená linka má výbornú pigmentáciu a sýto čiernu farbu. Na očiach vydrží po celý deň iba vtedy, keď si nebudeme oči otierať. Nie je oteruvzdorná a na ruke ju ľahko rozmažeme prstom, ale na očiach vydrží celý deň aj na tieňoch. Neotláča sa a nerozlieva. Veľmi som si ju obľúbila a linky si robím už iba ňou. Určite si ju objednám do zásoby. Uvítala by som aj vodeodolnú verziu.

Cena: 

Cena: 3,19€




Vyskúšali ste už aj vy niečo od Kozmetiky MOJE?

14 komentárov:

  1. ja som ešte nevyskúšala nič a u nás v tete táto kozmetika nie je :/ a máš naozaj prekrásne mihalničky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od MOJE jsem nic nezkoušela ale lákají mě tužky na oči :) super recenze ^^
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám linky s takovýmhle štětečkem strašně ráda, jen škoda, že jsem na tuhle kosmetiku ještě nenarazila nikde :/

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto značku nepoznám, ale link sa mi celkom pozdáva :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkná recenze, moc se ti povedla ta linka :) od značky Moje jsem ještě nic nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja nemôžem túto kozmetiku u nás zohnať :/
    Pozývam ťa na moju giveaway: http://aduliksun.blogspot.sk/2015/10/jesenna-giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Do Tety chodím často, ale této značky jsem si nikdy nevšimla. Moc pěkná recenze. Závidím ti, jak si umíš krásně udělat linky :)
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wua, s tým, že sa Moje predáva v Tete si ma potešila :) musím ísť pozrieť :)) linka vyzerá vážne super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, u nás sú dve Tety. Vo väčšej, kde sa nachádzajú aj stojany s Rimmel kozmetikou, Miss Sporty a pod. som žiadne výrobky nevidela. V tej maličkej bez stojanov som našla pár balzámov, lakov a nejaké rúže.

      Odstrániť
  9. túto značku nepoznám, ale špirála vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)