1. októbra 2015

Moji kozmetickí pomocníci


Ahojte, som tu opäť s novým článkom a dnes by som vám chcela predstaviť mojich troch obľúbených kozmetických pomocníkov, ktorí sú mojou neodmysliteľnou súčasťou pri líčení. Netvrdím, že by som sa bez nich nevedela nalíčiť, ale líčenie je s nimi krajšie, lepšie, efektívnejšie, rýchlejšie a hygienickejšie.
Začala by som teda štetcom, ktorý bol mojím prvým štetcom vôbec . Zadovážila som si ho preto, lebo som nutne potrebovala štetec, ktorým by som nanášala na tvár svoj prvý púder. Jeho kúpu vôbec neľutujem. Predtým som štetce nepoužívala, pretože som ich vôbec nepotrebovala. Dnes vlastním niekoľko rôznych zaujímavých kúskov a medzi moje najobľúbenejšie patrí aj Univiverzálny štetec od BrushArt.



O značke BrushArt
Kozmetické štetce BrushArt | BrushArt, ako už názov značky napovedá, premení každodenné líčenie doslova v umenie. Tieto profesionálne francúzske štetce boli špeciálne vytvorené pre dokonalé nalíčenie tváre, očí i pier. Bezchybný make-up vyžaduje precióznosť v nanášaní, ktorú štetce BrusArt dosahujú za použitia kvalitných materiálov. Ponuku značky BrushArt tvorí ucelená rada kozmetických štetcov pre akýkoľvek typ líčenia. Kolekcia BrushArt Eye je zameraná na štetce na líčenie očí a obočia, kolekciu BrushArt Face tvoria štetce na nanášanie líceniek, púdrov a make-upu, kolekcia BrushArt Lip je zameraná na štetce na nanášanie rúžov a leskov. Toto všetko exkluzívne len na Parfums.sk  
zdroj : /www.parfums.sk/
 Je určený na tvár, môžete ním aplikovať púder, bronzér či lícenku. Často ho používam na nanesenie púdru. Párkrát som si ním naniesla aj bronzér, aj lícenku a  s výsledným efektom som bola veľmi spokojná.  Naberá dostatočné množstvo produktu a na tvári nepichá, nepĺzne a ani nijak inak nedráždi. Je veľmi jemný a hebký, vďaka čomu si ma veľmi získal. Štetinky sú zo syntetických vláken, ktoré sú veľmi husté a kvalitné. Ďalším plusom je, že jeho hustota štetiniek a tvar sa ani po pravidelnom umývaní nemení. Štetec používam každý deň pol roka a ešte  z neho nevypadla žiadna štetinka. Je vhodný na cestovanie, zmestí sa do kabelky a výhodu má najmä v tom, že je multifunkčný. Podľa mňa, môže konkurovať aj štetcom omnoho drahších značiek. Za jeho nízku cenu ho beriem všetkými desiatimi a môžem vám ho iba s čistým svedomím odporúčiť.








Musím sa priznať, že ešte pred niekoľkými rokmi som si makeup na tvár nanášala prstami a bola to moja najväčšia chyba v kozmetickom živote, ktorú som kedy mohla urobiť. Rozhodla som sa to zmeniť a do mojej skromnej zbierky pribudol  plochý štetec na makeup taktiež od značky Brushart. Makeup na tvár nanáša dobre. Mám pocit, že príliš veľa makeupu vsaje do vnútra a zanecháva malé, ale viditeľné šmuhy na tvári. Nepoužívam ho na rozotieranie makeupu po celej tvári, iba s ním nanášam makeup v oblasti nosa a pod očami. Na menšie časti tváre je vážne skvelý. Štetinky sú zo syntetického vlákna. Po pravidelnom umyvaní nevypadujú a tvar zachováva taký istý, ako na začiatku.
Na celú tvár ho neodporúčam, kvôli šmuhám, ktoré vytvára, ale s makeupom v oblastí nosa a pod očami si vie dokonale poradiť.










Od kedy vlastním túto hubku, makeup a korektor nanášam iba ňou.  Najprv hubku namočím do teplej vody, aby zväčšila svoj objem, vyžmýkam a nanášam makeup na tvár. Hoci hubka pohltí viac makeupu, po nanesení a rozotretí, mám pocit, že pleť je prirodzenejšia, jemnejšia a makeup je lepšie zapracovaný do pleti. Väčšou časťou hubky zapracovávam makeup na väčších miestach tváre, špičkou hubky vždy zapracujem makeup v záhyboch a korektor rozblendujem pod očami.  Hubku čistím pravidelne, po každom použití a myslím, že už je čas ju vymeniť za novú. Makeup sa nedá úplne vymyť z hubky, a tak mám pre vás otázku, aké čistiace produkty používate vy na úplne vyčistenie hubiek či štetcov.  Bola som veľmi prekvapená, ako táto hubka dokáže vylepšiť vzhľad a zapracovanie makeupu do tváre. Je mojou  stálicou, ktorá nemôže chýbať pri každodennom líčení. /Špičku hubky mi odtrhla mladšia sestra omylom/








Bola by som rada, keby ste mi napísali dole do komentára, či používate aj vy kozmetické štetce a ktoré sú vaše najobľúbenejšie.  :-)

21 komentárov:

  1. ja mám jeden štetec od brushart na oči, len mne bohužiaľ pĺzne, je trošku pichľavý... dajú sa ním naniesť tiene, ale ďalšie od tejto značky nepotrebujem :)) ja používam na tvár štetce jessup z ebaya a neviem si ich vynachváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Štetce na oči som od nich nevyskúšala, mám nejaké z ebay, ale nevyhovujú mi. Máš nejaký dobrý tip na kvalitné štetce na oči? :)

      Odstrániť
    2. mne vyhovujú aj tie z ebaya čo boli v tej sade, len možno pre niekoho sú väčšie :) ale plánujem buď od zoevy alebo od petralovelyhair :) tie vyzerajú tiež famózne :))

      Odstrániť
  2. Ten štetec na púder vyzerá skvelo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Štetec sú naozaj krásne, veľmi sa mi páči to, že sú viacfarebné.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O firmě BRUSHART jsem slyšela, dokonce jsem si chtěla koupit i nějaké štětce :-) Nakonec jsem si koupila nějaké z vídeňského DMka, tak možná příště :-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak hľadáš dobrý štetec, tak určite ti odporúčam tento kabuki :)

      Odstrániť
  5. Ja mám doma ten istý štetec na makeup a musím súhlasiť, po tvári robí šmuhy. :-) Inak krásny článok.

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. Som rada, že niekto má rovnaký názor ako ja :) Aký štetec na makeup používaš? :)

      Odstrániť
  6. Pekný článok :) Ja používam štetec na púder od Mary Kay, na lícenku mám Jessup štetec z ebayu, ktorý je perfektný a taktiež vlastním dva parádne štetce od značky Hakuro. Hubku na make-up som zatiaľ neskúšala.

    Klaudy´s shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, po štetcoch Jessup uvažujem dlho, vážne sú také dobré? :-)

      Odstrániť
    2. Nie všetky sú dobré, ale zrovna štetec na lícenku, ako som spomínala je fakt super, a taktiež sa mi páčia štetce na oči

      Odstrániť
  7. Tuhle znacku stetcu neznam, ale vypada docela lakave :) Ja mam sadu stetcu z Aliexpress, se kterou jsem spokojena, ale planuji si poridit alespon kvalitni stetec na make-up. Jinak jsem na make-up zkousela uz asi dva stetce i houbicku a stejne se mi porad nejlepe nanasi prsty (i kdyz hodne zalezi na samotnem make-upu, jakym zpusobem se bude nejlepe nanaset), houbicku pouzivam na korektor, na ten je vazne skvela :) A na pudr jsem si nedavno koupila kabuki od Uma cosmetics a teda hruza, takze budu muset poridit novy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti odporúčam tento kabuki štetec od BrushArt :) Ďakujem za krásny komentár

      Odstrániť
  8. Super článok :) Potešilo ma, že vieš že hubka alebo beauty blender sa pred použitím namáča do vody, pretože ako som zisťovala, veľa dievčat o tom nevie :) Zdá sa, že sa v makeupe naozaj vyznáš ;)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Beauty Blender už si chci dlouho pořídit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nutne pptrebuji stetce, takze se po techto asi porozhlednu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. O tejto značne som doposiaľ nepočula, no štetce vyzerajú naozaj dobre, takže ak budem v budúcnosti nejaké hľadať, určite sa obzriem aj po týchto :) Musím sa priznať, že ten prvý (na nanášanie púdru,..) mi pripadá hrozne roztomilý :3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja milujem ich blender z notina mma ho ruzovy a je perfektný

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)