22. septembra 2015

Miss Sporty Volumythic



Na túto riasenku som počula veľmi odlišné názory, a tak som sa aj ja ju rozhodla vyskúšať. Priznám sa, že kúpa tejto riasenky bola môj prvý produkt od Miss Sporty.
 U nás v Teta drogérií majú stojany s dekoratívnou kozmetikou oddelené od ostatného sortimentu pultom, za ktorým je predavačka. Raz sa mi zapáčila sa jedna kontúrovacia ceruzka na pery a poprosila som slečnu, či by mi mohla ukázať swatch testeru ceruzky na ruke. Tá drzo odmietla, pretože vraj by kus potom nepredala a od vtedy som na značku Miss Sporty zanevrela. 
Rozhodla som sa predsa, že vyskúšam túto riasenku, a tak som mala opäť dôvod navštíviť moju obľúbenú DM drogériu.


Obal riasenky je úzky a v kozmetickej taštičke nezaberie veľa miesta.




Riasenka sľubuje futuristický objem a vytočenie za jednu minútu.  Zakrivená silikónová kefka má fantasticky oddeliť riasy.

Kefka má oblú a plochú časť. Naberá veľa farby, takže pred použitím ju musíte trocha obtrieť, aby vám nezlepovala riasy a nevytvorila na riasách neželaný efekt. 


Moje riasy nie sú husté, ale ani riedke, myslím, že taký stred. Len sú dosť krátke.. Páči sa mi, že si ich nemusím vytáčať pomocou klieštikov, lebo sú už prirodzene vytočené. Už dlho hľadám riasenku, ktorá by dokázala moje riasy predĺžiť a pekne zvýrazniť. Tak sa poďme spoločne pozrieť, aký efekt na riasách mi vytvorila táto riasenka. :-)




Po nanesení prvej vrstvy sú riasy zvýraznené, predĺžené a oddelené Prvá vrstva riasenky nevytvára na riasách žiadne žmolky a hrudky.


Druhá vrstva riasenky riasy už zlepuje. Možno som divná, ale páči sa mi výsledný efekt s dvomi vrstvami riasenky. Vyzerajú dramaticky. :-) No málokedy nosím riasenku s dvoma vrstvami.






+ Predĺži riasy
+ Neopadáva
+ Výdrž
+ Nevytvára žmolky a hrudky
+ Dostupnosť
+ CENA - 1,99 € Teta drogérie
                  2,99 € DM drogérie

- 2. vrstva riasy zlepuje

Riasenku hodnotím veľmi pozitívne. Myslím, že väčšina báb používa iba 1 vrstvu riasenky a táto robí naozaj pekné riasy. Odporúčam ju všetkým babám, ktoré chcú svoje riasy predĺžiť a zvýrazniť. Nepatrí medzi najlepšie riasenky, ale za tú cenu je naozaj dobrá. :-)
Vyskúšali ste aj vy túto riasenku? Ako vám vyhovuje? Budem rada, ak sa vyjadríte do komentára so svojou skúsenosťou. :-) 
Ak sa vám zapáčila a chceli by ste ju vyskúšať, môžete ju vyhrať v giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu, odkaz je vpravo vyššie. :-)

22 komentárov:

  1. mne sa tiež páči ten efekt :) a za tú cenu sú tie riasenky bomba :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne sú dobre a za tú cenu sa oplatia. :)

      Odstrániť
  2. Výsledek vypadá fantasticky, určitě si ji koupím, až mi dojde má stávající :) Závidím ti tak krásné, přirozené řasy.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Ďakujem za komentár, som rada, že ste aj vy s ňou spokojné :)

      Odstrániť
  4. máš sama o sebe krásne riasy, táto riasenka ti ich len pekne podčrtne! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Riasenka ti nádherne vytvarovala riasy. Priznám sa, že riasenkam od Miss Sporty som sa veľmi vyhýbala (nejak som in nedôverovala) no po tejto určite siahnem :)

    Môj blog www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk v novom plášti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár, určite ju vyskúšaj. :)

      Odstrániť
  6. Nikdy jsem žádnou řasenku od Miss Sporty neměla a ani jsem nechtěla ale přemýšlím, že tuhle si vážně koupím:)
    Dělá krásný efekt:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, ráda bych tě pozvala ke mně na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wau, pri jednej vrstve to vyzerá akoby si mala umelé riasy! :) Super riasenka, určite si ju musím zaobstarať niekedy :)

    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článek :) máš skvělé i přirozené řasy, řasenka vytvořila vážně skvělý efekt :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mala som ju v minulosti a celkom som si ju obľúbila. Aktuálne sa mi nakopilo doma dosť riaseniek, ale rada sa k nej určite niekedy vrátim. Tebe tiež spravila pekné riasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je to moje nejoblíbenější řasenka tohoto roku. Spousta lidí opovrhuje touto značkou, že je jen pro mladé, ale i v mém věku chci kvalitu a tu mi tahle řasenka dala. Podle mě je lepší než Maybelline Sensational. Mám obě.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár :-)